Gebruiksaanwijzing EPSON SURECOLOR SC-S60610 SETUP GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON SURECOLOR SC-S60610. Wij hopen dat dit EPSON SURECOLOR SC-S60610 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON SURECOLOR SC-S60610 te teleladen.


EPSON SURECOLOR SC-S60610 SETUP GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5350 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EPSON SURECOLOR SC-S60610 RIP PRINTING (3098 ko)
   EPSON SURECOLOR SC-S60610 PRINTING WITH WH MS (1.0) (4957 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON SURECOLOR SC-S60610SETUP GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] waarschuwingen moeten worden opgevolgd om lichamelijk letsel te voorkomen. Belangrijk: Belangrijke informatie moet worden opgevolgd om schade aan dit product te voorkomen. Opmerking: Opmerkingen bevatten nuttige of aanvullende informatie over het gebruik van dit product. [. . . ] ❏ Houd, om de juiste luchtvochtigheid te behouden, de printer uit de buurt van droogte, direct zonlicht of warmtebronnen. ❏ Utilice la impresora bajo las siguientes condiciones: Temperatura: de 15 a 35 °C (de 59 a 95 °F) Humedad: de 20 a 80% sin condensación ❏❏ Incluso si se cumplen las anteriores condiciones, podría no ser capaz de imprimir correctamente si las condiciones ambientales no son las adecuadas para el tipo de papel. Raadpleeg de "Bedieningshandleiding" (boekje) of de "Gebruikershandleiding" (online handleiding) voor informatie over het gebruik van de printer en meer details. Printers van de SC-S60600-serie worden geleverd met een aanvullend droogsysteem voor de afdrukken. Raadpleeg de handleiding van het aanvullend droogsysteem voor de afdrukken voor informatie over de installatie en de inhoud van de verpakking. Bevor Sie den Drucker montieren, räumen Sie die Arbeitsfläche frei, indem Sie die Verpackungsmaterialien entfernen. Maak de werkruimte vrij voor het monteren van de printer door de verwijderde verpakkingsmaterialen en gebundelde onderdelen op te bergen. Raadpleeg de handleiding die bij het aanvullend droogsysteem voor de afdrukken is geleverd voor een correcte installatie. Er zijn afzonderlijk verkrijgbare reinigingscartridges en inktcartridges vereist om de inkt de eerste keer te laden. Nach dem Laden der Reinigungsflüssigkeit entfernen Sie die Reinigungspatrone, entladen die Reinigungsflüssigkeit und installieren dann die Tintenpatrone. Schakel de voeding in en configureer de basisinstellingen, zoals de taal en datum. Volg dan de instructies op het scherm van het bedieningspaneel om de inkt de eerste keer te laden. Wanneer u de inkt voor de eerste keer laadt, wast u eerst de kop (laden en leegmaken van de reinigingsvloeistof) en laadt u vervolgens de inkt. na het laden van de reinigingsvloeistof , verwijdert u de reinigingscartridge , laat u de reinigingsvloeistof weglopen en installeert u de inktcartridge. [. . . ] Stem de kleur op de printer af op het label op de inktcartridge en installeer een inktcartridge in elke sleuf. Bij gebruik van een Mac OS X of een computer zonder schijfstation, kunt u de software en handleidingen installeren vanaf http://epson. C Stel, met behulp van een netwerkverbinding, een wachtwoord in om zo de netwerkinstellingen te beveiligen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON SURECOLOR SC-S60610

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON SURECOLOR SC-S60610 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag