Gebruiksaanwijzing EPSON SURECOLOR SC-P5000 SETUP GUIDE (1.0)

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON SURECOLOR SC-P5000. Wij hopen dat dit EPSON SURECOLOR SC-P5000 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON SURECOLOR SC-P5000 te teleladen.


EPSON SURECOLOR SC-P5000 SETUP GUIDE (1.0): De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1158 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON SURECOLOR SC-P5000SETUP GUIDE (1.0)

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Vergeet niet alle waarschuwingen en instructies op te volgen die op de printer zijn vermeld. Zorg ervoor dat u alle veiligheidsvoorschriften in de Gebruikershandleiding (pdf ) leest alvorens u de printer gebruikt. [. . . ] Zie de instructies van het papier voor meer gedetailleerde informatie. Houd, om de juiste vochtigheid te behouden, de printer uit de buurt van droogte, direct zonlicht of warmtebronnen. ❏ Utilice la impresora en las siguientes condiciones: Temperatura: entre 10 y 35 °C Humedad: de 20 a 80% sin condensación Incluso si se cumplen las anteriores condiciones, podría no ser capaz de imprimir correctamente si las condiciones ambientales no son las adecuadas para el tipo de papel. De printer moet door twee personen worden verplaatst, die de handgrepen aan elke kant moeten gebruiken. consulte o Guia do Utilizador (PDF) para mais informações. Son necesarias dos personas para trasladar la impresora, las cuales deben usar las agarraderas de cada lado. Het deksel van de papiercassette wordt niet gebruikt wanneer u afdrukt op rolpapier of losse vellen van A3- formaat of kleiner. Gebruik alleen het type voedingsbron dat op het etiket van de printer staat vermeld. C ❏❏ Vergeet niet de cartridge door elkaar te schudden na het openen, zoals in de afbeelding aangeduid. Installeer cartridges in alle sleuven zoals beschreven op het label aan de binnenkant van de inktafdekking. C Een over het inktpictogram op het bedieningspaneel geeft aan dat mogelijk de verkeerde optie is gekozen voor Inktset selecteren. C Volg bij het hanteren van de cartridges de volgende voorzorgsmaatregelen. [. . . ] sn/> , zoek naar deze printer en installeer de software en handleidingen. De manier waarop pdf-handleidingen worden weergegeven verschilt afhankelijk van het besturingssysteem, zoals hieronder getoond. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON SURECOLOR SC-P5000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON SURECOLOR SC-P5000 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag