Gebruiksaanwijzing EPSON SURECOLOR SC-F9200 SETUP GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON SURECOLOR SC-F9200. Wij hopen dat dit EPSON SURECOLOR SC-F9200 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON SURECOLOR SC-F9200 te teleladen.


EPSON SURECOLOR SC-F9200 SETUP GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3869 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON SURECOLOR SC-F9200SETUP GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] -- Als er vloeistof wordt ingeslikt, laat de persoon dan niet braken en roep onmiddellijk de hulp van een arts in. Als men de persoon doet braken, kan er vloeistof vast raken in de luchtpijp, wat gevaarlijk kan zijn. Laat 6 mensen of meer de printer en het onderstel uitpakken en monteren. ❏ Wees voorzichtig met de verwarming wanneer het product in bedrijf is. [. . . ] Drücken Sie auf die seitlichen Laschen der Medienhalteplatten (siehe Abbildung) und positionieren Sie die Platten vorläufig in der Walzenmitte. Druk op de tabs aan de zijkant van de mediasteunplaten, zoals afgebeeld, en breng deze platen tijdelijk naar het midden van de geleiderol. tenendo premute le linguette sui lati delle piastre di sostegno supporti , posizionare le piastre temporaneamente al centro della platina. Presione las presillas de los laterales de las placas de sujeción de materiales como se indica mientras coloca las placas temporalmente en el centro de la platina. 34, 3 kg) met twee personen waarbij ieder de twee stangen vasthoudt zoals rechts in de afbeelding aangeduid. Ziehen Sie die vier rechts abgebildeten Schrauben vorläufig an, bis die Parallele Ausrichtung beendet wurde. C Zorg dat de vier schroeven in de rechts weergegeven afbeelding tijdelijk vastgeschroefd zijn totdat de parallelle uitlijning is voltooid. 34, 3 kg) met twee personen waarbij elk persoon de twee stangen vasthoudt zoals rechts in de afbeelding aangeduid. Ziehen Sie die vier links abgebildeten Schrauben vorläufig an, bis die Parallele Ausrichtung beendet wurde. C Zorg dat de vier schroeven in de links weergegeven afbeelding tijdelijk vastgeschroefd zijn totdat de parallelle uitlijning is voltooid. Ziehen Sie die zwei Schrauben fest, die Sie zuvor provisorisch angeschraubt haben. Draai de twee schroeven die u voorlopig had vastgedraaid, nu volledig vast. Ziehen Sie die zwei Schrauben fest, die Sie zuvor provisorisch angeschraubt haben. Draai de twee schroeven die u voorlopig had vastgedraaid, nu volledig vast. C Neem contact op met een servicetechnicus om het inkttoevoersysteem te bevestigen. Schakel de printer niet in tot de servicetechnicus zijn werk heeft voltooid. Als u deze taken zelf probeert uit te voeren, kan dit leiden tot een slechte werking van of schade aan het product en vervalt de garantie van het product. Ziehen Sie die zwei abgebildeten Schrauben vorübergehend an, bis die parallele Ausrichtung beendet wurde. [. . . ] Presione las presillas de los laterales de las placas de sujeción de materiales mientras desliza las placas hacia los bordes del material. Positionieren Sie die linke und rechte Platte so, dass die Medienkanten in der Mitte aller Löcher sichtbar sind. Plaats de linker- en rechterplaat op zo'n manier dat de rand van de media te zien is in het midden van alle drie de gaten. Na het plaatsen van de media, wordt u gevraagd om de opties Instellingen Resterend en Media Selecteren te kiezen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON SURECOLOR SC-F9200

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON SURECOLOR SC-F9200 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag