Gebruiksaanwijzing EPSON SURECOLOR SC-F6000 SETUP GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON SURECOLOR SC-F6000. Wij hopen dat dit EPSON SURECOLOR SC-F6000 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON SURECOLOR SC-F6000 te teleladen.


EPSON SURECOLOR SC-F6000 SETUP GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1927 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EPSON SURECOLOR SC-F6000 (1547 ko)
   EPSON SURECOLOR SC-F6000 NETWORK GUIDE (687 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON SURECOLOR SC-F6000SETUP GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Vergeet niet alle waarschuwingen en instructies op te volgen die op de printer zijn vermeld. Waarschuwing ❏❏ Gebruik alleen het netsnoer dat bij de printer hoort. [. . . ] C c 3   English  /  Français  /  Deutsch  /  Nederlands  /  Italiano  /  Español  /  Português  De in de illustraties getoonde printer verschilt op sommige vlakken van het werkelijke product, maar deze verschillen hebben geen invloed op de montage. Instructies voor het plaatsen van de printer ❏❏ ❏❏ ❏❏ ❏❏ Laat voldoende ruimte vrij zoals weergegeven in de tabel voor het installeren van de printer. Kies een vlakke en stabiele locatie die het gewicht van de printer (90 kg) kan dragen. Gebruik alleen een stopcontact dat voldoet aan de stroomvereisten van deze printer. Bedien de printer onder de volgende voorwaarden: Temperatuur: 15 tot 35°C (59 tot 95°F) Vochtigheid: 20 tot 80% zonder condensvorming Zelfs als aan de bovenstaande voorwaarden wordt voldaan, kunt u mogelijk niet goed afdrukken indien de omgevingsfactoren niet juist zijn voor het papier. Zie de instructies van het papier voor meer gedetailleerde informatie. Houd, om de juiste vochtigheid te behouden, de printer uit de buurt van droogte, direct zonlicht of warmtebronnen. De items op de afbeelding links kunt u vinden in de doos "Ink Supply System Cover 2". Maak de werkruimte vrij voor het monteren van de printer door de verwijderde verpakkingsmaterialen en gebundelde onderdelen op te bergen. ❏ Voordat u de printer monteert, moet u ervoor zorgen dat u over een kruiskopschroevendraaier beschikt. [. . . ] Stel het door u gewenste wachtwoord in en sluit vervolgens de webbrowser. Voor eenvoudige referentie kunnen de handleidingen naar het bureaublad van uw computer worden gekopieerd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON SURECOLOR SC-F6000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON SURECOLOR SC-F6000 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag