Gebruiksaanwijzing EPSON SURECOLOR SC-F2000 SETUP GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON SURECOLOR SC-F2000. Wij hopen dat dit EPSON SURECOLOR SC-F2000 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON SURECOLOR SC-F2000 te teleladen.


EPSON SURECOLOR SC-F2000 SETUP GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2548 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EPSON SURECOLOR SC-F2000 (3480 ko)
   EPSON SURECOLOR SC-F2000 NETWORK GUIDE (687 ko)
   EPSON SURECOLOR SC-F2000 SLEEVE PLATEN (684 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON SURECOLOR SC-F2000SETUP GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ❏ Behalve zoals specifiek in de documentatie wordt beschreven mag u zelf geen onderhoud aan de printer verrichten. ❏ Trek in de volgende gevallen de stekker uit het stopcontact en doe een beroep op een gekwalificeerd technicus: Het netsnoer of de stekker is beschadigd; er is vloeistof in de printer gekomen; de printer is gevallen of de behuizing is beschadigd; de printer werkt niet normaal of er is een duidelijke wijziging in de prestaties opgetreden. ❏ Steek uw hand niet in de printer en raak de cartridges niet aan tijdens het afdrukken. [. . . ] De set-up van de printer duurt ongeveer 40 minuten voor de eerste installatie van cartridges. ❏ De printer is zwaar en moet door drie personen worden gedragen wanneer deze wordt uitgepakt of verplaatst. ❏ Wanneer de printer wordt verplaatst, mag deze niet meer dan 10 graden worden gekanteld. De printer kan beschadigd raken als hij op andere plaatsen wordt opgetild. ❏ Als zijden A en C niet tegelijkertijd worden opgetild, kan de printer kantelen en kan uw hand bekneld raken. Zorg dat uw handen of vingers niet bekneld raken wanneer u het deksel van de printer opent of sluit. C U heeft dit verwijderde onderdeel nodig wanneer u de printer transporteert. C U heeft deze verwijderde onderdelen nodig wanneer u de printer transporteert. C Sluit de buis voor afvalinkt aan met het langere deel aangesloten op de afvalinktafvoer aan de linkerkant en het kortere deel aangesloten op de afvalinktafvoer aan de rechterkant. U heeft de dop van het reservoir voor afvalinkt nodig wanneer u de afvalinkt weggooit. C ❏❏ Plaats de buis voor afvalinkt in het reservoir zodat het lager is dan de plek waar de buis op de printer is aangesloten. Gebruik alleen het type stroombron dat staat vermeld op het etiket op de printer. C Nadat u de cartridge heeft geopend, moet u deze schudden zoals weergegeven in de afbeelding. Er wordt veel inkt gebruikt tijdens de eerste installatie van cartridges. [. . . ] In deze sectie kunt u zien hoe vaak de hoofdprocedures moeten worden uitgevoerd. Voor meer informatie raadpleegt u de sectie Onderhoud in de Gebruikershandleiding (pdf ) op de meegeleverde software-cd. Schütteln der Tintenpatronen Weiß Tinte Farbige Tinte Zu Beginn jedes Arbeitstages oder alle 20 Stunden (wenn eine Benachrichtigung angezeigt wird) Einmal pro Monat De cartridges schudden Witte inkt Gekleurde inkt Eenmaal aan het begin van elke werkdag of elke 20 uur (wanneer een bericht wordt weergegeven) Eenmaal per maand Reinigen Deckelreinigung Schl. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON SURECOLOR SC-F2000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON SURECOLOR SC-F2000 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag