Gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS TX410 BASIC OPERATION GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS TX410. Wij hopen dat dit EPSON STYLUS TX410 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS TX410 te teleladen.


EPSON STYLUS TX410 BASIC OPERATION GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2035 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EPSON STYLUS TX410 START HERE (1099 ko)
   EPSON STYLUS TX410 STARTUP GUIDE (1099 ko)
   EPSON STYLUS TX410 START HERE (1099 ko)
   EPSON STYLUS TX410 STARTUP GUIDE (1099 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON STYLUS TX410BASIC OPERATION GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Na 13 minuten inactiviteit wordt het scherm zwart om energie te besparen. Druk op een willekeurige knop (behalve P On) om terug te keren naar het laatst weergegeven scherm. Wat u precies op het display ziet, kan licht afwijken van de afbeeldingen in deze handleiding. [. . . ] Als niet-originele cartridges zijn geïnstalleerd, wordt de cartridgestatus mogelijk niet weergegeven. Als de afdrukkwaliteit na vier keer reinigen niet is verbeterd, moet u de printer uitzetten en ten minste zes uur zo laten staan. Afhankelijk van de instellingen op deze printer en de digitale camera worden sommige combinaties van papiersoort, papierformaat en lay-out niet ondersteund. Sommige instellingen die u op de digitale camera vastlegt, worden mogelijk niet zichtbaar op de afdruk. Cartridge vervangen Taal Weergave PictBridge-instellingen Fabrieksinstellingen 1 met info, 1 zonder info, Miniaturen weergeven Druk op Start om het papier naar buiten te laten komen. R & 52 R & 56 R & 56 R & 57 R & 20 Zet de printer uit en weer aan. raadpleeg de ondersteuning van Epson als de foutmelding blijft terugkomen. Wanneer ze helemaal verzadigd zijn, doet de printer het niet meer en hebt u Epson nodig om nog te kunnen afdrukken. Als dit in orde is, kijk dan of er een probleem met de kaart of schijf is en probeer het opnieuw. Die Tintenpatrone ist vakuumverpackt, um die Haltbarkeit zu gewährleisten. C Voorzorgsmaatregelen voor het omgaan met cartridges o Verplaats de printkop nooit met de hand. O Bij de volgende taken wordt een beetje inkt verbruikt uit alle cartridges: het reinigen van de printkop en het laden van inkt bij installatie van een cartridge. O Om zuinig om te gaan met de inkt mag u de cartridge alleen vervangen wanneer u deze wilt vervangen. Cartridges die al bijna leeg zijn, kunnen na een herinstallatie niet meer worden gebruikt. Het gebruik van niet-originele cartridges kan leiden tot schade die niet onder de garantie van Epson valt. Bovendien kan het gebruik van dergelijke producten er in bepaalde omstandigheden toe leiden dat het apparaat niet correct functioneert. [. . . ] Als u moiré (een afwijkend rasterpatroon) ziet in uw kopie, moet u de instelling bij Zoom wijzigen of het origineel verschuiven. Controleer of voor het geladen papier de juiste instellingen zijn geselecteerd bij Pap. R & 16, 20 Als de randen van de kopie of foto zijn weggevallen, moet u het origineel iets uit de hoek leggen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON STYLUS TX410

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON STYLUS TX410 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag