Gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS TX210 BASIC OPERATION GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS TX210. Wij hopen dat dit EPSON STYLUS TX210 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS TX210 te teleladen.


EPSON STYLUS TX210 BASIC OPERATION GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1737 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EPSON STYLUS TX210 START HERE (1154 ko)
   EPSON STYLUS TX210 STARTUP GUIDE (1154 ko)
   EPSON STYLUS TX210 START HERE (1154 ko)
   EPSON STYLUS TX210 STARTUP GUIDE (1154 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON STYLUS TX210BASIC OPERATION GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Druk op een willekeurige knop (behalve P On) om terug te keren naar het laatst weergegeven scherm. Met l of r selecteert u een instelling of geeft u een andere foto weer op het display. Zie de onlineGebruikershandleiding bij gebruik van papier van Legal-formaat. [. . . ] Als dit inderdaad zo is, controleer dan of er geen problemen met de kaart zijn en probeer het opnieuw. Die Tintenpatrone ist vakuumverpackt, um die Haltbarkeit zu gewährleisten. C Voorzorgsmaatregelen voor het omgaan met cartridges o Verplaats de printkop nooit met de hand. O Bij de volgende taken wordt een beetje inkt verbruikt uit alle cartridges: het reinigen van de printkop en het laden van inkt bij installatie van een cartridge. O Om zuinig om te gaan met de inkt mag u de cartridge alleen vervangen wanneer u deze wilt vervangen. Cartridges die al bijna leeg zijn, kunnen na een herinstallatie niet meer worden gebruikt. Het gebruik van niet-originele cartridges kan leiden tot schade die niet onder de garantie van Epson valt. Bovendien kan het gebruik van dergelijke producten er in bepaalde omstandigheden toe leiden dat het apparaat niet correct functioneert. Het gebruik van niet-originele inkt wordt geregistreerd voor eventueel gebruik bij service en ondersteuning. O Zorg ervoor dat u een nieuwe cartridge bij de hand hebt op het moment waarop u met vervangen begint. Wanneer u met de vervangingsprocedure begint, moet u alle stappen in één sessie afronden. O Laat de opgebruikte cartridge in de printer zitten tot u een nieuwe cartridge hebt aangeschaft. O Open de verpakking van de cartridge pas op het moment waarop u de cartridge wilt installeren. de cartridge is vacuümverpakt om de betrouwbaarheid te waarborgen. [. . . ] R & 40 Gebruik bij voorkeur originele Epson-cartridges en papier dat door Epson wordt aanbevolen. Als u moiré (een afwijkend rasterpatroon) ziet in uw kopie, moet u de zoominstelling wijzigen of het origineel verschuiven. R & 14, 18 Als de randen van de kopie of foto zijn weggevallen, moet u het origineel iets uit de hoek leggen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON STYLUS TX210

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON STYLUS TX210 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag