Gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS SX515W BASIC OPERATION GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS SX515W. Wij hopen dat dit EPSON STYLUS SX515W handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS SX515W te teleladen.


EPSON STYLUS SX515W BASIC OPERATION GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2161 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EPSON STYLUS SX515W NETWORK GUIDE (2900 ko)
   EPSON STYLUS SX515W WIFI NETWORK SETUP GUIDE (2900 ko)
   EPSON STYLUS SX515W NETWORK GUIDE (2900 ko)
   EPSON STYLUS SX515W WIFI NETWORK SETUP GUIDE (2900 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON STYLUS SX515WBASIC OPERATION GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Met + of - stelt Met l of r selecteert u het aantal u een instelling voor exemplaren voor de een item. Bij een foto die is Met l of r geeft u een andere foto weer bijgesneden, wordt het pictogram op het display. Wat u precies op het display ziet, kan licht afwijken van de afbeeldingen in deze handleiding. Na 13 minuten inactiviteit wordt het scherm zwart om energie te besparen. [. . . ] Taille pap Type pap Dispo Qualité Extension *² Date Bidirect. *1 De afbeelding wordt iets vergroot en bijgesneden, zodat het hele vel papier wordt gevuld. De afdrukkwaliteit kan minder zijn aan de boven- en onderkant van de afdruk, of deze gedeelten kunnen vegen vertonen. *2 Selecteer hoe sterk de afbeelding moet worden vergroot bij het afdrukken van randloze foto's. R & 56 In het scherm van stap C kunt u aangeven dat u een nog niet opgebruikte cartridge wilt vervangen. U kunt deze taak ook starten als volgt: activeer de modus F Instellen gevolgd door Onderhoud en Cartridge vervangen. Als niet-originele cartridges zijn geïnstalleerd, wordt de cartridgestatus mogelijk niet weergegeven. Als de afdrukkwaliteit na vier keer reinigen niet is verbeterd, moet u de printer uitzetten en ten minste zes uur zo laten staan. Afhankelijk van de instellingen op deze printer en de digitale camera worden sommige combinaties van papiersoort, papierformaat en lay-out niet ondersteund. Sommige instellingen die u op de digitale camera vastlegt, worden mogelijk niet zichtbaar op de afdruk. Cartridge vervangen Taal/Language Weergave 1 met info, 1 zonder info, Miniaturen weergeven PictBridgeinstellingen Locatie selecteren Zie het overzicht van de menu's voor meer informatie over de mogelijke instellingen. raadpleeg de ondersteuning van Epson als de foutmelding blijft terugkomen. Wanneer ze helemaal verzadigd zijn, doet de printer het niet meer en hebt u Epson nodig om nog te kunnen afdrukken. Als dit in orde is, kijk dan of er een probleem met de kaart of schijf is en probeer het opnieuw. Zie de handleiding Netwerken in de onlineGebruikershandleiding voor meer informatie. Die Tintenpatrone ist vakuumverpackt, um die Haltbarkeit zu gewährleisten. C Voorzorgsmaatregelen voor het omgaan met cartridges o Verplaats de printkop nooit met de hand. O Bij de volgende taken wordt een beetje inkt verbruikt uit alle cartridges: het reinigen van de printkop en het laden van inkt bij installatie van een cartridge. [. . . ] R & 56 Gebruik bij voorkeur originele Epson-cartridges en papier dat door Epson wordt aanbevolen. Als u moiré (een afwijkend rasterpatroon) ziet in uw kopie, moet u de instelling bij Verkleinen/vergroten wijzigen of het origineel verschuiven. Controleer of voor het geladen papier de juiste instellingen zijn geselecteerd bij Pap. R & 16, 20 Als de randen van de kopie of foto zijn weggevallen, moet u het origineel iets uit de hoek leggen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON STYLUS SX515W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON STYLUS SX515W zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag