Gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS SX420W NETWORK SETUP

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS SX420W. Wij hopen dat dit EPSON STYLUS SX420W handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS SX420W te teleladen.


EPSON STYLUS SX420W NETWORK SETUP: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2578 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EPSON STYLUS SX420W STARTUP GUIDE (1103 ko)
   EPSON STYLUS SX420W BROCHURE (1158 ko)
   EPSON STYLUS SX420W DATASHEET (1158 ko)
   EPSON STYLUS SX420W STARTUP GUIDE (1103 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON STYLUS SX420WNETWORK SETUP

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voor Windows: Staat bij het pictogram Draadloze netwerkverbinding een rood ? [. . . ] Als het IP-adres niet goed wordt toegewezen, wordt het venster links weergegeven. Voer in dit geval een waarde in die niet in conflict komt met de computer in hetzelfde netwerk, wis de standaardgateway en klik op Volgende. Voor Windows: Als u een testpagina wilt afdrukken, moet u eerst gewoon papier in het apparaat plaatsen en vervolgens op de knop voor de testpagina klikken. Geef voor een Wi-Fi-verbinding via het printerpaneel eerst Wi-Fi-instellingen voor de printer op door de instructies op het scherm te volgen en ga vervolgens naar I. Zelfs als u een Wi-Fi-verbinding hebt, kunnen de printer en de computer soms niet communiceren in uw omgeving. Op deze manier kan slechts één computer verbinding maken. Raadpleeg voor meer informatie de documentatie van de draadloze apparatuur of neem contact op met de klantenservice van de fabrikant. In het volgende deel worden de standaardinstellingen voor Windows 7, Vista en XP of Mac OS X beschreven. [. . . ] Als u wel toegang tot internet hebt via Wi-Fi of Ethernet, controleer dan of uw netwerkapparatuur (router, toegangspunt, hub en dergelijke) aanstaat en correct werkt, en voer vervolgens de instructies van deel 1 (voorkant) opnieuw uit. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON STYLUS SX420W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON STYLUS SX420W zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag