Gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS SX 235 W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS SX 235 W. Wij hopen dat dit EPSON STYLUS SX 235 W handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS SX 235 W te teleladen.


EPSON STYLUS SX 235 W : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (573 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON STYLUS SX 235 W

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Open de verpakking van de cartridge pas op het moment waarop u de cartridge wilt installeren. Met deze cartridges worden mogelijk minder pagina’s afgedrukt dan met de cartridges daarna. Sluit de USB-kabel pas aan wanneer dit in de instructies wordt aangegeven. [. . . ] Als u inkt op uw huid krijgt, wast u de plek grondig schoon met water en zeep. Als u inkt in uw ogen krijgt, spoelt u uw ogen onmiddellijk uit met water. Als u ongemak of gezichtsproblemen blijft houden nadat u uw ogen grondig hebt uitgespoeld, raadpleegt u onmiddellijk een arts. Als er inkt in uw mond terechtkomt, spuugt u deze onmiddellijk uit en raadpleegt u direct een arts. O Laad het papier niet boven het teken H aan de binnenkant van de zijgeleider. Druk beide knoppen tegelijk in om het origineel te scannen en op de computer op te slaan als PDF-bestand. Houd x r of r x drie seconden ingedrukt om te kopiëren met conceptkwaliteit. Voor het afdrukken van het spuitkanaaltjespatroon (zie hieronder): y ingedrukt houden en printer aanzetten. Druk, terwijl u x r of r x ingedrukt houdt, binnen drie seconden op y om twintig kopieën te maken. Voor het reinigen van de printkop: y drie seconden ingedrukt houden totdat het aan-uitlampje begint te knipperen. Doe dit daarom alleen als de kwaliteit afneemt, bijvoorbeeld bij ontbrekende delen in uw afdrukken. Voor het vervangen van cartridges die nog niet opgebruikt zijn: scannereenheid openen en y zes seconden ingedrukt houden tot de printkop beweegt. Voor het terughalen van de standaardnetwerkinstellingen: ingedrukt houden en printer aanzetten. Haal het papier uit de papiertoevoer, laad het op de juiste manier en druk op x r of r x. [. . . ] Als dit de fout niet oplost, zet u de printer uit en kijkt u binnen in de printer of er daar papier vastzit of vreemde voorwerpen aanwezig zijn. De inktkussentjes in de printer zijn (bijna) aan het eind van hun levensduur. Wanneer de inktkussentjes nog niet helemaal aan het eind zijn, kunt u doorgaan met afdrukken door te drukken op x r of r x. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON STYLUS SX 235 W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON STYLUS SX 235 W zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag