Gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS PRO WT7910 INSTALLATION

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS PRO WT7910. Wij hopen dat dit EPSON STYLUS PRO WT7910 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS PRO WT7910 te teleladen.


EPSON STYLUS PRO WT7910 INSTALLATION: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2032 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EPSON STYLUS PRO WT7910 (5241 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON STYLUS PRO WT7910INSTALLATION

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voordat de printer wordt geassembleerd, moeten het verpakkingsmateriaal en meegeleverde onderdelen van de werkplaats worden verwijderd. Let op: Deze waarschuwingen moeten in acht worden genomen om schade aan de apparatuur te voorkomen. [. . . ] O Raak de inkttoevoer of de onmiddellijke omgeving ervan niet aan; raak ook de groene chip aan de zijkant van de cartridges nooit aan. De illustraties in deze handleiding zijn van een gelijkaardig model printer. Hoewel de illustraties kunnen verschillen van uw model, is de bediening identiek. Instructies voor het plaatsen van de printer O Plaats de printer op een vlakke en stabiele ondergrond die voldoende sterk is om het gewicht van de printer (ongeveer 103 kg) te dragen. O Gebruik alleen een stopcontact dat voldoet aan de eisen die deze printer stelt aan de stroomvoorziening. O Gebruik de printer in de volgende bedrijfsomstandigheden: O Temperatuur: 10 tot 35°C O Luchtvochtigheid: 20 tot 80%, geen condensatie O Zelfs wanneer aan de hierboven vermelde voorwaarden is voldaan, kunnen er problemen optreden met het afdrukken als de bedrijfsomstandigheden niet geschikt zijn voor het gebruikte papier. O Stel de printer niet bloot aan direct zonlicht of warmtebronnen; zo wordt de juiste luchtvochtigheid behouden. O Laat voldoende ruimte vrij voor zowel ventilatie als het gebruik en onderhoud van de printer. Laat voldoende ruimte vrij om de printer te installeren (300 mm langs de buitenafmetingen; zie tabel hieronder). De voet moet door twee personen worden geassembleerd (de voet weegt ongeveer 16 kg). [. . . ] Die Handbücher können über die Software CD-ROM aufgerufen werden. Kopieer de online handleidingen naar het bureaublad van uw pc zodat u deze later gemakkelijk kunt raadplegen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON STYLUS PRO WT7910

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON STYLUS PRO WT7910 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag