Gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS PRO 7710 INSTALLATION

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS PRO 7710. Wij hopen dat dit EPSON STYLUS PRO 7710 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS PRO 7710 te teleladen.


EPSON STYLUS PRO 7710 INSTALLATION: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2974 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EPSON STYLUS PRO 7710 (9679 ko)
   EPSON STYLUS PRO 7710 NETWORK GUIDE (1589 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON STYLUS PRO 7710INSTALLATION

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voordat de printer wordt geassembleerd, moeten het verpakkingsmateriaal en meegeleverde onderdelen van de werkplaats worden verwijderd. [. . . ] O Breek de cartridges niet open; probeer evenmin de cartridges opnieuw te vullen. O Raak de inkttoevoer of de onmiddellijke omgeving ervan niet aan; raak ook de groene chip aan de zijkant van de cartridges nooit aan. Instructies voor het plaatsen van de printer O Kies een vlakke en stabiele ondergrond die het gewicht van de printer kan dragen (ongeveer 134 kg voor de ESP 9700 / 9710 en ongeveer 100 kg voor de ESP 7700 / 7710). O Gebruik alleen een stopcontact dat voldoet aan de eisen die deze printer stelt aan de stroomvoorziening. O Gebruik de printer in de volgende bedrijfsomstandigheden: O Temperatuur: 10 tot 35°C O Luchtvochtigheid: 20 tot 80%, zonder condensatie O Zelfs wanneer aan de hierboven vermelde voorwaarden is voldaan, kunnen er problemen optreden met het afdrukken als de bedrijfsomstandigheden niet geschikt zijn voor het gebruikte papier. O Stel de printer niet bloot aan direct zonlicht of warmtebronnen; zo wordt de juiste luchtvochtigheid behouden. O Laat voldoende ruimte vrij voor zowel ventilatie als het gebruik en onderhoud van de printer. Laat voldoende ruimte vrij om de printer te installeren (300 mm langs de buitenafmetingen; zie tabel hieronder). [. . . ] Kopieer de online handleidingen naar het bureaublad van uw PC zodat u deze later gemakkelijk kunt raadplegen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON STYLUS PRO 7710

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON STYLUS PRO 7710 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag