Gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS PRO 4880 ENHANCED MATTE POSTER BOARD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS PRO 4880. Wij hopen dat dit EPSON STYLUS PRO 4880 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS PRO 4880 te teleladen.


EPSON STYLUS PRO 4880 ENHANCED MATTE POSTER BOARD: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (64 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EPSON STYLUS PRO 4880 HOT PRESS BRIGHT (182 ko)
   EPSON STYLUS PRO 4880 COLD PRESS BRIGHT (182 ko)
   EPSON STYLUS PRO 4880 HOT PRESS NATURAL (182 ko)
   EPSON STYLUS PRO 4880 COLD PRESS NATURAL (182 ko)
   EPSON STYLUS PRO 4880 PREMIUM CANVAS SATIN (34 ko)
   EPSON STYLUS PRO 4880 TRADITIONAL PHOTO PAPER (147 ko)
   EPSON STYLUS PRO 4880 STANDARD PROOFING PAPER (30 ko)
   EPSON STYLUS PRO 4880 WATER RESISTANT MATTE CANVAS (32 ko)
   EPSON STYLUS PRO 4880 (6070 ko)
   EPSON STYLUS PRO 4880 BROCHURE (213 ko)
   EPSON STYLUS PRO 4880 SETUP GUIDE (587 ko)
   EPSON STYLUS PRO 4880 SETUP GUIDE (587 ko)
   EPSON STYLUS PRO 4880 QUICK REFERENCE (2694 ko)
   EPSON STYLUS PRO 4880 HOT PRESS BRIGHT (182 ko)
   EPSON STYLUS PRO 4880 HOT PRESS BRIGHT (182 ko)
   EPSON STYLUS PRO 4880 COLD PRESS BRIGHT (182 ko)
   EPSON STYLUS PRO 4880 HOT PRESS NATURAL (182 ko)
   EPSON STYLUS PRO 4880 COLD PRESS BRIGHT (182 ko)
   EPSON STYLUS PRO 4880 HOT PRESS NATURAL (182 ko)
   EPSON STYLUS PRO 4880 COLD PRESS NATURAL (182 ko)
   EPSON STYLUS PRO 4880 COLD PRESS NATURAL (182 ko)
   EPSON STYLUS PRO 4880 PREMIUM CANVAS SATIN (34 ko)
   EPSON STYLUS PRO 4880 STANDARD PROOFING PAPER (53 ko)
   EPSON STYLUS PRO 4880 TRADITIONAL PHOTO PAPER (53 ko)
   EPSON STYLUS PRO 4880 TRADITIONAL PHOTO PAPER (147 ko)
   EPSON STYLUS PRO 4880 WATER RESISTANT MATTE CANVAS (32 ko)
   EPSON STYLUS PRO 4880 MAC OS X LEOPARD DRIVER GUIDE (1746 ko)
   EPSON STYLUS PRO 4880 EPSON STANDARD PROOFING PAPER (58 ko)
   EPSON STYLUS PRO 4880 EPSON TRADITIONAL PHOTO PAPER (62 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON STYLUS PRO 4880ENHANCED MATTE POSTER BOARD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ohe Position: Drücken Sie die Tasten und ziehen Sie H die Fußstütze nach oben. enn Sie die Wippe in die Fix-Position bringen W möchten, drehen Sie den Griff in entgegengesetzter Richtung (Abb. m den Bezug wieder auf die Wippe zu ziehen, U wiederholen Sie umgekehrt die vorher genannten Arbeitsgänge, wobei darauf geachtet werden muss, dass das untere Stoffband durch die Gelenke für die Verstellung der Rückenlehne (D) gezogen wird, wie in Abb. [. . . ] Com NL EPSON STYLUS PRO 4880 Met koud water met de hand wassen Niet bleken Niet mechanisch drogen Niet strijken Niet chemisch laten reinigen BELANGRIJK: LEES DEZE GEBRUIKSAANWIJZINGEN GOED OM DE VEILIGHEID VAN JE KIND NIET IN HET GEDRANG TE BRENGEN. WAARSCHUWINGEN L • ET OP: Laat het kind nooit zonder toezicht in het ligstoeltje achter L • ET OP: het is gevaarlijk het ligstoeltje op verhogingen te gebruiken: bijv. € ET OP: gebruik het ligstoeltje niet als het kind alleen L kan zitten. € ebruik het ligstoeltje voor niet meer dan één kind G tegelijk. € et het ligstoeltje nooit op niet perfect horizontale Z oppervlakken. € ET OP: Gebruik altijd de veiligheidsgordels en het bijL behorende tussenbeenstuk als het kind in het ligstoeltje zit. € aat andere kinderen niet zonder toezicht in de buurt L van het ligstoeltje spelen. G • ebruik het ligstoeltje niet als er onderdelen stuk of gescheurd zijn of ontbreken. aak de veiligheidsriem los door op de middelste M toets van de gesp (H) te drukken en tegelijkertijd het andere gespdeel er uit te halen door op de twee vorkjes (I) (afb. Denk er aan dat je altijd de riemen vastmaakt door ze tussen de beentjes (F) door te halen en controleer of de riemspanning goed is en of hij goed vastzit (afb. m de hoogte van de rugleuning in te stellen moet je O aan de zijscharnieren (D) (afb. 8) draaien en de rugleuning in de gewenste stand zetten: zet de scharnieren vast door ze in tegengestelde richting te draaien (afb. Houd de rugleuning altijd met één hand vast tijdens het instellen. raai de hendel aan de achterkant (B) in de richting D van het pijltje (afb. ls je de ligstoel in vaste stand wilt hebben, moet je A de hendel naar de andere kant draaien (afb. BEKLEDING VERWIJDEREN Je kan de bekleding van de ligstoel eraf halen om hem te wassen. [. . . ] BEKLEDING VERWIJDEREN Je kan de bekleding van de ligstoel eraf halen om hem te wassen. aal de veiligheidsriemen uit de “D” riemen en trek H de bekleding aan de voorkant van de voetensteun af en maak de velcrosluiting aan de onderkant los; haal de bekleding vervolgens van de rugleuning (afb. Herhaal de hierboven beschreven handelingen in omgekeerde volgorde om de bekleding weer aan te brengen en zorg ervoor dat de stofband aan de onderkant door de regelscharnieren van de rugleuning (D) gehaald wordt, zoals aangegeven in afbeelding 15. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON STYLUS PRO 4880

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON STYLUS PRO 4880 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag