Gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS PHOTO TX710W BASIC OPERATION GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS PHOTO TX710W. Wij hopen dat dit EPSON STYLUS PHOTO TX710W handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS PHOTO TX710W te teleladen.


EPSON STYLUS PHOTO TX710W BASIC OPERATION GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3852 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EPSON STYLUS PHOTO TX710W START HERE (757 ko)
   EPSON STYLUS PHOTO TX710W STARTUP GUIDE (757 ko)
   EPSON STYLUS PHOTO TX710W START HERE (757 ko)
   EPSON STYLUS PHOTO TX710W STARTUP GUIDE (757 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON STYLUS PHOTO TX710WBASIC OPERATION GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als u niet dubbelzijdig afdrukt, kunt u de Auto Duplexer verwijderen en het klepje aan de achterzijde aanbrengen. Met Copies + of - stelt u het aantal exemplaren voor de geselecteerde foto in. Na 13 minuten inactiviteit wordt het scherm zwart om energie te besparen. Druk op een willekeurige knop (behalve P On) om terug te keren naar het laatst weergegeven scherm. [. . . ] Vérifiez que les paramètres Taille pap et Type pap ont été définis. R & 55 Als u de foto's wilt corrigeren, selecteert u Fotoaanpassing en geeft u de instellingen op. Plaatsen selecteert, maakt u een lay-out zoals in (1) of laat u een lege ruimte zoals in (2). Plaatsen selecteert, maakt u een lay-out zoals in (1) of laat u een lege ruimte zoals in (2). Si vous souhaitez imprimer un test sur papier, sélectionnez Imprimer test sur papier A. Als u een hoesje voor een cd/dvd wilt afdrukken, selecteert u Home, Foto's afdr. Met behulp van een A4-sjabloon kunt u uw eigen kaarten maken met een zelfgeschreven boodschap erop. Druk eerst een sjabloon af, schrijf uw boodschap erop en scan de sjabloon om de kaarten af te drukken. Eerst drukt u de index af, u geeft daarop aan welke foto's u wilt afdrukken en vervolgens scant u de index om die foto's af te drukken. *2 Wanneer Randloos is geselecteerd, wordt de afbeelding iets vergroot en bijgesneden, zodat het hele vel papier wordt gevuld. De afdrukkwaliteit kan minder zijn aan de boven- en onderkant, of deze gedeelten kunnen vegen vertonen. *3 Selecteer hoe sterk de afbeelding moet worden vergroot bij het afdrukken van randloze foto's (Randloos). *4 Selecteer Cameratekst om tekst af te drukken die u met uw digitale camera aan de foto hebt toegevoegd. *5 Selecteer Aan als de foto automatisch moet worden bijgesneden om in de geselecteerde lay-out te passen. *8 Afhankelijk van het soort foto, kunnen andere delen dan de ogen worden gecorrigeerd. U kunt schrijfpapier afdrukken met lijntjes of ruitjes, eventueel met een foto erbij als achtergrond. U kunt een kleurplaat afdrukken op basis van uw foto's of lijntekeningen. Gebruik de functie Kleurboek alleen voor tekeningen en afbeeldingen die u zelf hebt gemaakt. Wanneer u materiaal gebruikt waarop auteursrechten rusten, zorg er dan voor dat u binnen de wet blijft voor het maken van afdrukken voor persoonlijk gebruik. Als u vanaf een geheugenkaart afdrukt, drukt u op l r om de gewenste foto te selecteren. [. . . ] Als u moiré (een afwijkend rasterpatroon) ziet in uw kopie, moet u de instelling bij Zoom wijzigen of het origineel verschuiven. Controleer of voor het geladen papier de juiste instellingen zijn geselecteerd bij Pap. R & 35 Als de randen van de kopie of foto zijn weggevallen, moet u het origineel iets uit de hoek leggen. In sommige gevallen, bijvoorbeeld wanneer de scanner een bepaalde tijd open blijft staan, kan het afdrukken halverwege worden onderbroken en kan het papier of de cd/dvd worden uitgeworpen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON STYLUS PHOTO TX710W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON STYLUS PHOTO TX710W zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag