Gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS PHOTO PX700W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS PHOTO PX700W. Wij hopen dat dit EPSON STYLUS PHOTO PX700W handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS PHOTO PX700W te teleladen.


EPSON STYLUS PHOTO PX700W : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3912 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EPSON STYLUS PHOTO PX700W START HERE (805 ko)
   EPSON STYLUS PHOTO PX700W QUICK GUIDE (805 ko)
   EPSON STYLUS PHOTO PX700W STARTUP GUIDE (805 ko)
   EPSON STYLUS PHOTO PX700W BROCHURE (1167 ko)
   EPSON STYLUS PHOTO PX700W annexe 1 (6114 ko)
   EPSON STYLUS PHOTO PX700W annexe 2 (6114 ko)
   EPSON STYLUS PHOTO PX700W START HERE (805 ko)
   EPSON STYLUS PHOTO PX700W QUICK GUIDE (805 ko)
   EPSON STYLUS PHOTO PX700W STARTUP GUIDE (805 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON STYLUS PHOTO PX700W

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Druk op een willekeurige knop (behalve P On) om terug te keren naar het laatst weergegeven scherm. Met Copies + of - stelt u het aantal exemplaren voor de geselecteerde foto in. U kunt de kleuren corrigeren en de kwaliteit van uw afbeeldingen automatisch verbeteren met de functie PhotoEnhance U kunt de functies Helderheid, Contrast, Scherpte en Verzadig. U kunt een voorbeeld van de aangepaste afbeeldingen bekijken door te drukken op de knop en PhotoEnhance weerg. [. . . ] R & 55 Als u de foto's wilt corrigeren, selecteert u Fotoaanpassing en geeft u de instellingen op. Plaatsen selecteert, maakt u een lay-out zoals in (1) of laat u een lege ruimte zoals in (2). Plaatsen selecteert, maakt u een lay-out zoals in (1) of laat u een lege ruimte zoals in (2). Si vous souhaitez imprimer un test sur papier, sélectionnez Impr test sur pap Letter/A. Selecteer Proef op Letter-/Apapier als u een proefdruk wilt maken op papier. Als u een hoesje voor een cd/dvd wilt afdrukken, selecteert u Home, Foto's, Fotolay-outvel en vervolgens Cd boven of Index cd als lay-out. U kunt gemakkelijk uw eigen (met de hand geschreven) tekst of tekeningen aan een foto toevoegen. Eerst selecteert u de foto's op de index (A4), waarna u de index scant om die foto's af te drukken. *2 Wanneer Randloos is geselecteerd, wordt de afbeelding iets vergroot en bijgesneden, zodat het hele vel papier wordt gevuld. De afdrukkwaliteit kan minder zijn aan de boven- en onderkant, of deze gedeelten kunnen vegen vertonen. *3 Selecteer hoe sterk de afbeelding moet worden vergroot bij het afdrukken van randloze foto's (Randloos). *4 Selecteer Cameratekst om tekst af te drukken die u met uw digitale camera aan de foto hebt toegevoegd. *5 Selecteer Aan als de foto automatisch moet worden bijgesneden om in de geselecteerde lay-out te passen. *8 Afhankelijk van het soort foto, kunnen andere delen dan de ogen worden gecorrigeerd. U kunt schrijfpapier afdrukken met lijntjes of ruitjes, eventueel met een foto erbij als achtergrond. U moet software voor deze printer op uw computer hebben geïnstalleerd en de apparatuur hebben aangesloten volgens de instructies op de poster Hier beginnen. Verwijder de geheugenkaart uit de printer, sluit het apparaat aan en druk foto's af. Schrijfsnelheid wijzigen: druk op x, selecteer Schrijfsnelheid en stel dit in. Vrij Scannen naar pc Scannen naar PDF Scannen naar mail JPEG, PDF Auto. Als nietoriginele cartridges zijn geïnstalleerd, wordt de cartridgestatus mogelijk niet weergegeven. [. . . ] de cartridge is vacuümverpakt om de betrouwbaarheid te waarborgen. O Andere producten die niet door Epson zijn vervaardigd, kunnen leiden tot beschadiging die niet onder de garantie van Epson valt. Bovendien kunnen dergelijke producten er in bepaalde omstandigheden toe leiden dat het apparaat zich niet op de juiste manier gedraagt. O Wanneer een van de cartridges opgebruikt is, kunt u geen afdrukken meer maken, ook al bevatten de andere cartridges nog wel inkt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON STYLUS PHOTO PX700W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON STYLUS PHOTO PX700W zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag