Gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS OFFICE BX610FW BASIC OPERATION GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS OFFICE BX610FW. Wij hopen dat dit EPSON STYLUS OFFICE BX610FW handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS OFFICE BX610FW te teleladen.


EPSON STYLUS OFFICE BX610FW BASIC OPERATION GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3660 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EPSON STYLUS OFFICE BX610FW START GUIDE (1643 ko)
   EPSON STYLUS OFFICE BX610FW STARTUP GUIDE (1643 ko)
   EPSON STYLUS OFFICE BX610FW NETWORK GUIDE (2848 ko)
   EPSON STYLUS OFFICE BX610FW WIFI NETWORK SETUP GUIDE (2848 ko)
   EPSON STYLUS OFFICE BX610FW BROCHURE (1003 ko)
   EPSON STYLUS OFFICE BX610FW FAX GUIDE (737 ko)
   EPSON STYLUS OFFICE BX610FW START GUIDE (1643 ko)
   EPSON STYLUS OFFICE BX610FW STARTUP GUIDE (1643 ko)
   EPSON STYLUS OFFICE BX610FW NETWORK GUIDE (2848 ko)
   EPSON STYLUS OFFICE BX610FW WIFI NETWORK SETUP GUIDE (2848 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON STYLUS OFFICE BX610FWBASIC OPERATION GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als u het paneel naar beneden wilt brengen of wilt sluiten, moet u het paneel met de hendel aan de rechterkant ontgrendelen. Wanneer het apparaat 13 minuten niet is gebruikt, gaat het scherm uit om energie te besparen. Met Copies + of - stelt u het aantal exemplaren voor de geselecteerde foto in. Staat, wordt het pictogram Het symbool wordt weergegeven op een bijgesneden afbeelding. [. . . ] , Photo Brouillon, Qualité standard, Supérieur Standard, Moyen, Minimum Taille pap Type pap Sans marges Extension *² Filtre Assist. Taille pap Type pap Document Qualité Extension *² Copier/restaurer ph Param papier et copie Kopieerlayout Onderhoud Probleemoplossing *1 De afbeelding wordt iets vergroot en bijgesneden, zodat het hele vel papier wordt gevuld. De afdrukkwaliteit kan minder zijn aan de boven- en onderkant van de afdruk, of deze gedeelten kunnen vegen vertonen. *2 Selecteer hoe sterk de afbeelding moet worden vergroot bij het afdrukken van randloze foto's. Vérifiez que les paramètres Taille pap et Type pap sont définis. Plaatsen selecteert, maakt u een lay-out zoals in (1) of laat u een lege ruimte zoals in (2). Met behulp van een A4-sjabloon kunt u uw eigen kaarten maken met een zelfgeschreven boodschap erop. Druk eerst een sjabloon af, schrijf uw boodschap erop en scan de sjabloon om de kaarten af te drukken. Eerst drukt u de index af, u geeft daarop aan welke foto's u wilt afdrukken en vervolgens scant u de index om die foto's af te drukken. Param impr Taille pap Type pap Sans marges Qualité Extension *² Date Aj. *2 Selecteer hoe sterk de afbeelding moet worden vergroot bij het afdrukken van randloze foto's. *3 Selecteer Aan als de foto automatisch moet worden bijgesneden om in de geselecteerde lay-out te passen. *6 Afhankelijk van het soort foto, kunnen andere delen dan de ogen worden gecorrigeerd. U kunt papier afdrukken met lijntjes of ruitjes, eventueel met een foto erbij als achtergrond. Ga naar F als u een type zonder achtergrondafbeelding hebt geselecteerd. U moet software voor deze printer op uw computer hebben geïnstalleerd en de apparatuur hebben aangesloten volgens de instructies op de poster Hier beginnen. Na het selecteren van een computer begint de scansoftware van de computer automatisch met scannen. Verwijder de geheugenkaart uit de printer, sluit het apparaat aan en druk foto's af. Schrijfsnelheid wijzigen: druk op x, selecteer Schrijfsnelheid en stel dit in. Vrij Scannen naar pc Scannen naar PDF Scannen naar mail *1 Alleen weergegeven wanneer het document op de glasplaat ligt. [. . . ] O Laat de opgebruikte cartridge in de printer zitten tot u een nieuwe cartridge hebt aangeschaft. O Open de verpakking van de cartridge pas op het moment waarop u de cartridge wilt installeren. de cartridge is vacuümverpakt om de betrouwbaarheid te waarborgen. O Andere producten die niet door Epson zijn vervaardigd, kunnen leiden tot beschadiging die niet onder de garantie van Epson valt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON STYLUS OFFICE BX610FW

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON STYLUS OFFICE BX610FW zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag