Gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS CX4900 STARTUP GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS CX4900. Wij hopen dat dit EPSON STYLUS CX4900 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS CX4900 te teleladen.


EPSON STYLUS CX4900 STARTUP GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1465 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EPSON STYLUS CX4900 (1610 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON STYLUS CX4900STARTUP GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Op de klemmen L1 en L2 en is beschermd door een zekering van 5A, de toebehoren zijn op laagspanning (24V) en zijn beschermd door een zekering van 1A. [. . . ] Het totale vermogen van de toebehoren op 24V meg niet groter zijn dan 5W. Ingangen voor veiligheidsinrichtingen: - Heropening in de sluitingsfase, de fotocellen veroorzaken de omkering van de beweging tot een volledige opening wanneer ze een obstakel detekteren bij het sluiten van de poort; - Totale stop, Stoppen van de poort en uitsluiten van een eventuele automatische dichtloop; voor het opnieuw aktiveren moet men terug op de knop duwen van de afstandsbediening of de drukknop. andere functies: - Automatische dichtloop de automatische dichtlooptijd wordt automatisch geaktiveerd na de openings looptijd. : door de werktijd op het minimum in te stellen wordt de functie werking met ingedrukte knop aangeschakeld) D Trimmer T. NL A - Installatie van de frequentie print De print moet worden ingeplugd wanneer de spanning is onderbroken, want hij wordt slechts herkent bij het aanleggen van de spanning (fig. 2), met een druk op de knop van de zender, stuurt men de code door, de led blijft continu branden om aan te tonen dat de memorisatie is uitgevoerd (fig. [. . . ] 2), met een druk op de knop van de zender, stuurt men de code door, de led blijft continu branden om aan te tonen dat de memorisatie is uitgevoerd (fig. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON STYLUS CX4900

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON STYLUS CX4900 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag