Gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS TX209

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS TX209. Wij hopen dat dit EPSON STYLUS TX209 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS TX209 te teleladen.


EPSON STYLUS TX209 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1775 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EPSON STYLUS TX209 SETUP SHEET (1262 ko)
   EPSON STYLUS TX209 annexe 1 (4509 ko)
   EPSON STYLUS TX209 SETUP SHEET (1262 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON STYLUS TX209

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Hiermee selecteert u [A Plain Paper] of [" × " Photo Paper] voor het papier dat in de papiertoevoer ligt. Wanneer het aangesloten apparaat niet wordt ondersteund, knipperen de P en het foutlampje dubbel. Wanneer 13 minuten lang geen enkele knop wordt ingedrukt, gaat de printer in de slaapstand. [. . . ] Als de kwaliteit ook na het vervangen van de cartridges een probleem blijft, moet u contact opnemen met uw leverancier. Stel vast wat het probleem is aan de hand van de lampjes op het bedieningspaneel en de code of letter die bij k Copies wordt weergegeven. Als een cartridge opgebruikt is, kunt u niet afdrukken zolang u de cartridge niet vervangt. Leg de index goed op de glasplaat (bovenkant van index tegen rechterrand van glasplaat). Druk vervolgens op x Start E [Color] om door te gaan of op y Stop om te annuleren. R & 20 Verwijder de index, vul de index goed in en probeer het opnieuw. R & 20 Verwijder de geheugenkaart en plaats de kaart die bij de index hoort of leg de juiste index op de glasplaat. Druk vervolgens op x Start E [Color] om door te gaan of op y Stop om te annuleren. C Voorzorgsmaatregelen voor het omgaan met cartridges o Verplaats de printkop nooit met de hand. O Telkens wanneer een cartridge in de printer wordt geplaatst, wordt een beetje inkt verbruikt, doordat de printer een controle uitvoert. O Om zuinig om te gaan met de inkt mag u de cartridge alleen vervangen wanneer u deze wilt vervangen. Cartridges die al bijna leeg zijn, kunnen na een herinstallatie niet meer worden gebruikt. Het gebruik van niet-originele cartridges kan leiden tot schade die niet onder de garantie van Epson valt. Bovendien kan het gebruik van dergelijke producten er in bepaalde omstandigheden toe leiden dat het apparaat niet correct functioneert. Het gebruik van niet-originele inkt wordt geregistreerd voor eventueel gebruik bij service en ondersteuning. O Zorg ervoor dat u een nieuwe cartridge bij de hand hebt op het moment waarop u met vervangen begint. [. . . ] R & 34 O Gebruik bij voorkeur originele Epson-cartridges en papier dat door Epson wordt aanbevolen. O Controleer of voor het geladen papier de juiste papierinstellingen zijn geselecteerd. R & 15 O Als de randen van de kopie of foto zijn weggevallen, moet u het origineel iets uit de hoek leggen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON STYLUS TX209

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON STYLUS TX209 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag