Gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS PHOTO 1200

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS PHOTO 1200. Wij hopen dat dit EPSON STYLUS PHOTO 1200 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS PHOTO 1200 te teleladen.


EPSON STYLUS PHOTO 1200 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2752 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EPSON STYLUS PHOTO 1200 SETUP GUIDE (1339 ko)
   EPSON STYLUS PHOTO 1200 REFERENCE GUIDE (674 ko)
   EPSON STYLUS PHOTO 1200 annexe 1 (1075 ko)
   EPSON STYLUS PHOTO 1200 SETUP GUIDE (1339 ko)
   EPSON STYLUS PHOTO 1200 CD ROM BOOKLET (674 ko)
   EPSON STYLUS PHOTO 1200 REFERENCE GUIDE (674 ko)
   EPSON STYLUS PHOTO 1200 SUPPORT BULLETIN (267 ko)
   EPSON STYLUS PHOTO 1200 PRODUCT INFORMATION (517 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON STYLUS PHOTO 1200

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Maak de randen van het papier mooi recht vóór het laden. Als de geheugenkaart een adapter nodig heeft, moet u de kaart in de adapter plaatsen voordat u ze samen in de sleuf plaatst. U kunt nieuwe afdrukken maken van foto's van 30 × 40 mm tot 127 × 178 mm. Als u na stap F de zoomfactor wilt wijzigen, drukt u op de knop o Copy zoals getoond bij (1) en drukt u vervolgens op + of - om de zoomfactor handmatig te wijzigen zoals getoond bij (2). [. . . ] U kunt ook op l drukken en AUTO selecteren voor aanpassing aan het papierformaat. U kunt op gewoon papier kopiëren op hoge snelheid, maar dan neemt de afdrukkwaliteit af. Houd in stap G de knop x ingedrukt totdat het lampje P begint te knipperen. Druk eerst een index af, markeer daarop de foto's die u wilt afdrukken en scan de index om de gewenste foto's af te drukken. Alle foto's op de kaart worden afgedrukt in groepen van dertig miniaturen per indexvel. Als u meer dan één indexvel hebt, wacht dan steeds tot het afdrukken van de foto's van het eerste vel is voltooid. U moet software voor deze printer op uw computer hebben geïnstalleerd en de apparatuur hebben aangesloten volgens de instructies op de poster Hier beginnen. Na stap C begint de scansoftware op de computer automatisch met scannen. Als de afdrukkwaliteit na vier keer reinigen niet is verbeterd, moet u de printer uitzetten en ten minste zes uur zo laten staan. raadpleeg de ondersteuning van Epson als de foutmelding blijft terugkomen. O Zet de printer niet uit tijdens het laden van inkt, want hierdoor wordt inkt verspild. O Wanneer een van de cartridges opgebruikt is, kunt u geen afdrukken meer maken, ook al bevatten de andere cartridges nog wel inkt. Als u een cartridge wilt vervangen die nog niet helemaal opgebruikt is, drukt u tegelijk op Index Sheet en u Scan. Selecteer met l of r vervolgens Cartridge vervangen en druk op de knop x Start. Als u de klep maar moeilijk dicht krijgt, moet u elke cartridge aandrukken en vastklikken. Als u een cartridge hebt vervangen tijdens het kopiëren, moet u die kopieertaak annuleren (zodra de inkt is geladen) en helemaal opnieuw beginnen vanaf het plaatsen van de originelen. Vastgelopen papier in de buurt van de papiertoevoer aan de achterzijde moet u voorzichtig verwijderen. Vastgelopen papier in de buurt van de papiertoevoer aan de achterzijde moet u voorzichtig verwijderen. Oplossingen A B C D Controleer of voor het geladen papier de juiste papierinstellingen zijn geselecteerd. Zorg ervoor dat de afdrukzijde (witste of meest glanzende zijde) van het papier in de juiste richting wijst. [. . . ] Oplossingen A B C D Controleer of voor het geladen papier de juiste papierinstellingen zijn geselecteerd. Zorg ervoor dat de afdrukzijde (witste of meest glanzende zijde) van het papier in de juiste richting wijst. R & 32 Lijn de printkop uit met het hulpprogramma uit de printerdriver als de kwaliteit niet beter wordt. Zie de onlineGebruikershandleiding voor het uitlijnen van de printkop. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON STYLUS PHOTO 1200

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON STYLUS PHOTO 1200 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag