Gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS OFFICE TX600FW

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS OFFICE TX600FW. Wij hopen dat dit EPSON STYLUS OFFICE TX600FW handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS OFFICE TX600FW te teleladen.


EPSON STYLUS OFFICE TX600FW : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3936 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EPSON STYLUS OFFICE TX600FW START HERE (1743 ko)
   EPSON STYLUS OFFICE TX600FW STARTUP GUIDE (1743 ko)
   EPSON STYLUS OFFICE TX600FW annexe 1 (5117 ko)
   EPSON STYLUS OFFICE TX600FW FAX GUIDE (721 ko)
   EPSON STYLUS OFFICE TX600FW FAX GUIDE (721 ko)
   EPSON STYLUS OFFICE TX600FW START HERE (1743 ko)
   EPSON STYLUS OFFICE TX600FW STARTUP GUIDE (1743 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON STYLUS OFFICE TX600FW

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als u het paneel naar beneden wilt brengen of wilt sluiten, moet u het paneel met de hendel aan de rechterkant ontgrendelen. Wanneer het apparaat 13 minuten niet is gebruikt, gaat het scherm uit om energie te besparen. Met Copies + of - stelt u het aantal exemplaren voor de geselecteerde foto in. Die Funktion PhotoEnhance korrigiert die Farbe automatisch und verbessert die Qualität der Bilder. [. . . ] Taille pap Type pap Document Qualité Extension *² Copier/restaurer ph Param papier et copie Kopieerlayout Onderhoud Probleemoplossing *1 De afbeelding wordt iets vergroot en bijgesneden, zodat het hele vel papier wordt gevuld. De afdrukkwaliteit kan minder zijn aan de boven- en onderkant van de afdruk, of deze gedeelten kunnen vegen vertonen. *2 Selecteer hoe sterk de afbeelding moet worden vergroot bij het afdrukken van randloze foto's. Vérifiez que les paramètres Taille pap et Type pap sont définis. Plaatsen selecteert, maakt u een lay-out zoals in (1) of laat u een lege ruimte zoals in (2). U kunt gemakkelijk uw eigen (met de hand geschreven) tekst of tekeningen aan een foto toevoegen. Eerst selecteert u de foto's op de index (A4), waarna u de index scant om die foto's af te drukken. Param impr Taille pap Type pap Ss marges Qualité Extension *² Date Aj. *2 Selecteer hoe sterk de afbeelding moet worden vergroot bij het afdrukken van randloze foto's. *3 Selecteer Aan als de foto automatisch moet worden bijgesneden om in de geselecteerde lay-out te passen. *6 Afhankelijk van het soort foto, kunnen andere delen dan de ogen worden gecorrigeerd. U kunt schrijfpapier afdrukken met lijntjes of ruitjes, eventueel met een foto erbij als achtergrond. Ga naar F als u een type zonder achtergrondafbeelding hebt geselecteerd. U moet software voor deze printer op uw computer hebben geïnstalleerd en de apparatuur hebben aangesloten volgens de instructies op de poster Hier beginnen. Verwijder de geheugenkaart uit de printer, sluit het apparaat aan en druk foto's af. Schrijfsnelheid wijzigen: druk op x, selecteer Schrijfsnelheid en stel dit in. Vrij Scannen naar pc Scannen naar PDF Scannen naar mail * Alleen weergegeven wanneer het document in de automatische documenttoevoer ligt. In het scherm van stap 3 kunt u aangeven dat u een nog niet opgebruikte cartridge wilt vervangen. Als nietoriginele cartridges zijn geïnstalleerd, wordt de cartridgestatus mogelijk niet weergegeven. Bij het reinigen van de printkop wordt inkt verbruikt uit alle cartridges. [. . . ] O Andere producten die niet door Epson zijn vervaardigd, kunnen leiden tot beschadiging die niet onder de garantie van Epson valt. Bovendien kunnen dergelijke producten er in bepaalde omstandigheden toe leiden dat het apparaat zich niet op de juiste manier gedraagt. O Zet de printer niet uit tijdens het laden van inkt, want hierdoor wordt inkt verspild. O Wanneer een van de cartridges opgebruikt is, kunt u geen afdrukken meer maken, ook al bevatten de andere cartridges nog wel inkt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON STYLUS OFFICE TX600FW

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON STYLUS OFFICE TX600FW zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag