Gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS DX3800

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS DX3800. Wij hopen dat dit EPSON STYLUS DX3800 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS DX3800 te teleladen.


EPSON STYLUS DX3800 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1445 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EPSON STYLUS DX3800 STARTUP GUIDE (1005 ko)
   EPSON STYLUS DX3800 (2995 ko)
   EPSON STYLUS DX3800 STARTUP GUIDE (1005 ko)
   EPSON STYLUS DX3800 PRODUCT DOCUMENTATION (180 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON STYLUS DX3800

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Maak de randen van het papier mooi recht vóór het laden. Wanneer u kopieert met de automatische documenttoevoer, worden vaste afdrukinstellingen gebruikt: Vergroten/ verkleinen - 100%, Pap. De afdruk wordt bijgesneden als u een groter origineel dan A4 kopieert. Wanneer er een document in de automatische documenttoevoer én op de glasplaat ligt, krijgt u het document in de automatische documenttoevoer voorrang. [. . . ] Vérifiez que les paramètres Taille pap et Type pap sont définis. Dispo Réduire/agrandir Taille pap Type pap Qualité Densité cop. /Fax] om de kopieermodus te selecteren en druk vervolgens op x om het menu met kopieerinstellingen te openen. *1 De afbeelding wordt iets vergroot en bijgesneden, zodat het hele vel papier wordt gevuld. De afdrukkwaliteit kan minder zijn aan de boven- en onderkant van de afdruk, of deze gedeelten kunnen vegen vertonen. *2 Selecteer hoe sterk de afbeelding moet worden vergroot bij het afdrukken van randloze foto's. Als niet-originele cartridges zijn geïnstalleerd, wordt de cartridgestatus mogelijk niet weergegeven. Als de afdrukkwaliteit na vier keer reinigen niet is verbeterd, moet u de printer uitzetten en ten minste zes uur zo laten staan. Als de kwaliteit niet is verbeterd, moet een van de cartridges mogelijk worden vervangen. O Andere producten die niet door Epson zijn vervaardigd, kunnen leiden tot beschadiging die niet onder de garantie van Epson valt. Bovendien kunnen dergelijke producten er in bepaalde omstandigheden toe leiden dat het apparaat zich niet op de juiste manier gedraagt. O Zet de printer niet uit tijdens het laden van inkt, want hierdoor wordt inkt verspild. O Wanneer een van de cartridges opgebruikt is, kunt u geen afdrukken meer maken, ook al bevatten de andere cartridges nog wel inkt. Druk op als u alle functies wilt blijven gebruiken (behalve afdrukken) als de cartridges opgebruikt zijn. Als u de klep maar moeilijk dicht krijgt, moet u elke cartridge aandrukken en vastklikken. Als u een cartridge hebt vervangen tijdens het kopiëren, moet u die kopieertaak annuleren (zodra de inkt is geladen) en helemaal opnieuw beginnen vanaf het plaatsen van de originelen. Vastgelopen papier in de buurt van de papiertoevoer moet u voorzichtig verwijderen. Vastgelopen papier in de buurt van de papiertoevoer moet u voorzichtig verwijderen. [. . . ] Vastgelopen papier in de buurt van de papiertoevoer moet u voorzichtig verwijderen. Vastgelopen papier in de buurt van de papiertoevoer moet u voorzichtig verwijderen. R & 32 Lijn de printkop uit met het hulpprogramma uit de printerdriver als de kwaliteit niet beter wordt. Zie de onlineGebruikershandleiding voor het uitlijnen van de printkop. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON STYLUS DX3800

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON STYLUS DX3800 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag