Gebruiksaanwijzing EPSON PX-H9000 INITIAL INK CHARGING

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON PX-H9000. Wij hopen dat dit EPSON PX-H9000 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON PX-H9000 te teleladen.


EPSON PX-H9000 INITIAL INK CHARGING: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (253 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EPSON PX-H9000 ANNEXE 2 (788 ko)
   EPSON PX-H9000 ANNEXE 3 (3384 ko)
   EPSON PX-H9000 ANNEXE 1 (530 ko)
   EPSON PX-H9000 SETUP GUIDE AUTO TAKE-UP REEL UNIT (2654 ko)
   EPSON PX-H9000 ANNEXE 2 (788 ko)
   EPSON PX-H9000 ANNEXE 3 (3384 ko)
   EPSON PX-H9000 ANNEXE 1 (530 ko)
   EPSON PX-H9000 UNPACKING SHEET (516 ko)
   EPSON PX-H9000 SETUP GUIDE AUTO TAKE-UP REEL UNIT (2654 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON PX-H9000INITIAL INK CHARGING

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Q5600-90152 Sluit de USB-kabel niet aan voordat de software u daartoe opdracht geeft. Opmerking: Als u het papier te ver aandrukt in de papierlade, kan het papier vast komen te zitten. [. . . ] Sluit het meegeleverde telefoonsnoer aan de ene kant aan op de 1-LINE-aansluiting b op het apparaat en aan de andere kant op de wandaansluiting. Als u andere apparatuur, zoals een antwoordapparaat, wilt aansluiten of als u een ander telefoonsnoer wilt gebruiken, raadpleegt u het hoofdstuk over faxinstellingen in de Gebruikershandleiding. Controleer of het venster Installeer uw apparaat nu (weergegeven in stap 4) op het computerbeeldscherm is verschenen en sluit vervolgens de USB-kabel aan. Sluit de USB-kabel niet aan op een toetsenbord of een USB-hub zonder eigen voeding. Insérez et alignez les cartouches d'impression Plaats de inktpatronen en lijn ze uit Klik in het venster met het groene vinkje op Volgende. Het kan 20 minuten of langer duren, afhankelijk van het systeem, totdat de installatie van de software is voltooid. Als u andere apparatuur, zoals een antwoordapparaat, wilt aansluiten of als u een ander telefoonsnoer wilt gebruiken, raadpleegt u het hoofdstuk over faxinstellingen in de Gebruikershandleiding. Sluit de EPSON Officejet niet aan op een USBpoort op een toetsenbord of een USB-hub zonder eigen voeding. Insérez et alignez les cartouches d'impression Plaats de inktpatronen en lijn ze uit Opmerking: Het apparaat moet aan staan en het karton moet uit het apparaat zijn verwijderd. Houd de zwarte-inktpatroon vast met het grote EPSON-etiket naar boven gericht. Plaats de inktpatroon in een kleine hoek naar boven in de rechterkant van de wagen. Neem de uitlijningspagina, laad de pagina met de bovenkant naar beneden tussen de papierbreedtegeleiders in de documenteninvoerlade en druk op OK. [. . . ] Wanneer het bericht Uitlijning voltooid in het uitleesvenster wordt weergegeven, is de uitlijning voltooid. Raak de inktsproeiers en de goudkleurige contactpunten niet aan, en plaats de tape niet terug op de inktpatronen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON PX-H9000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON PX-H9000 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag