Gebruiksaanwijzing EPSON OFFICE BX525WD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON OFFICE BX525WD. Wij hopen dat dit EPSON OFFICE BX525WD handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON OFFICE BX525WD te teleladen.


EPSON OFFICE BX525WD : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2187 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EPSON OFFICE BX525WD BROCHURE (1023 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON OFFICE BX525WD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wanneer het apparaat 13 minuten niet is gebruikt, gaat het scherm uit om energie te besparen. Wat u precies op het display ziet, kan licht afwijken van de afbeeldingen in deze handleiding. Wanneer er meer dan 999 foto's op de geheugenkaart staan, wordt op het display aangegeven dat u een groep moet selecteren. [. . . ] Vérifiez que les paramètres Taille pap et Type pap sont définis. Plaatsen selecteert, maakt u een lay-out zoals in (1) of laat u een lege ruimte zoals in (2). Param impr Taille pap Type pap Ss marges Qualité Extension *² Date Aj. *2 Selecteer hoe sterk de afbeelding moet worden vergroot bij het afdrukken van randloze foto's. *3 Selecteer Aan als de foto automatisch moet worden bijgesneden om in de geselecteerde lay-out te passen. *5 Afhankelijk van het soort foto, kunnen andere delen dan de ogen worden gecorrigeerd. In het scherm van stap C kunt u aangeven dat u een nog niet opgebruikte cartridge wilt vervangen. U kunt deze taak ook starten als volgt: selecteer Instellingen gevolgd door Onderhoud en Vervanging inktcartridge. Als nietoriginele cartridges zijn geïnstalleerd, wordt de cartridgestatus mogelijk niet weergegeven. Een printkopreiniging verbruikt een beetje inkt uit sommige cartridges. Met Controle spuitkanaal identificeert u de probleemkleur(en), zodat u weet welke kleur(en) u moet reinigen. Wählen Sie die Farbe, die im Düsentestergebnis fehlerhaft ist. Selecteer de kleur waarmee er volgens het controleresultaat een probleem is. Als de afdrukkwaliteit niet beter wordt, controleer dan of u de juiste kleur hebt geselecteerd in stap H, uitgaande van het resultaat van de spuitkanaaltjescontrole. Als de afdrukkwaliteit na vier keer reinigen niet is verbeterd, moet u de printer ten minste zes uur uit laten. Voor de weergave op het display kunt u kiezen uit 1-op-1 met info, 1-op-1 zonder info en Miniaturen weergeven. Zorg er ook voor dat het aantal vellen onder de limiet blijft die voor het gebruikte afdrukmateriaal is opgegeven. Wanneer ze helemaal verzadigd zijn, doet de printer het niet meer en hebt u Epson nodig om nog te kunnen afdrukken. [. . . ] Ga naar het volgende gedeelte als u de papiercassette niet naar buiten kunt trekken. Let er bij gewoon papier op dat het niet boven de pijl c aan de binnenzijde van de zijgeleider komt. Als dezelfde melding wordt weergegeven, bekijk dan de procedure voor het laden van papier. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON OFFICE BX525WD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON OFFICE BX525WD zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag