Gebruiksaanwijzing EPSON MOVERIO BT-200 SETUP GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON MOVERIO BT-200. Wij hopen dat dit EPSON MOVERIO BT-200 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON MOVERIO BT-200 te teleladen.


EPSON MOVERIO BT-200 SETUP GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6683 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EPSON MOVERIO BT-200 SETUP GUIDE (4426 ko)
   EPSON MOVERIO BT-200 WIRELESS MIRRORING ADAPTER (2035 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON MOVERIO BT-200SETUP GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lees voordat u aan de slag gaat de "Veiligheidsinstructies" in de Gebruikershandleiding die met dit apparaat is meegeleverd. De Ge bruikershandleiding bevat uitgebreide informatie over het gebruik en het bekijken van films met het apparaat. [. . . ] mettere il centro della lente scura sul centro del visore , quindi premere il centro fino a quando non scatta in posizione nel visore. Plaats het midden van de vervangende klep over het midden van de headset en druk op het midden tot het op de headset klikt. Houd de aan/uit-schakelaar opzij geschoven tot het LED-indicatielampje lichtblauw oplicht. Als u de trackpad met uw vinger aanraakt, verschijnt een aanwijzer [ ] op het scherm. Uitschakelen : Houd de aan/uit-schakelaar minimaal één seconde naar de [ ] kant geschoven. Het scherm uitschakelen terwijl het apparaat is ingeschakeld (Slaapstand) : Schuif de aan/uit-schakelaar even naar de [ ] kant om de Slaapstand te activeren. 0 Front Visionnage de films copiés depuis un ordinateur / Ver películas copiadas desde un ordenador / Ver filmes copiados a partir de um computador / Von einem Computer kopierte Filme betrachten / Visione di film copiati da un computer / Films bekijken die van een computer zijn gekopieerd Copie de données vers l'appareil Copiar datos a este producto Copiar dados para este produto Daten auf dieses Produkt kopieren Copiare i dati su questo prodotto Gegevens naar dit apparaat kopiëren Windows : Windows XP et les versions ultérieures de Windows sont pris en charge. U hebt Windows Media Player 10 of later nodig bij het gebruik van Windows XP. Format de fichier pris en charge par la Galerie Formatos de archivo admitidos con la Galería Formato de ficheiros suportados pela Galeria Mit Galerie unterstützte Dateiformate Formati di file supportati con Galleria Ondersteunde bestandsindeling met Galerij Visionnage de films sur un site Internet / Ver películas en un sitio Web / Ver filmes num Website / Filme auf einer Internetseite betrachten / Visione di film su un sito web / Films op een website bekijken Configuration du réseau Configuración de red Configuração de rede Netzwerkkonfiguration Configurazione di rete Netwerkconfiguratie Vérifiez les éléments suivants pour paramétrer la Wi-Fi. € Wachtwoord voor het netwerk en beveiligingstype als de beveiliging is ingeschakeld. [. . . ] premere la scheda nella direzione indicata dalla freccia , quindi estrarla. Druk de kaart in de richting die de pijl aangeeft en verwijder de kaart. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON MOVERIO BT-200

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON MOVERIO BT-200 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag