Gebruiksaanwijzing EPSON LQ-870

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON LQ-870. Wij hopen dat dit EPSON LQ-870 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON LQ-870 te teleladen.


EPSON LQ-870 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1718 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EPSON LQ-870 ESCP MANUAL (5756 ko)
   EPSON LQ-870 INSTALL GUIDE (3 ko)
   EPSON LQ-870 PRODUCT INFORMATION (131 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON LQ-870

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] wAARSCHUWING: Het apparaat onmiddellijk uitschakelen wanneer het rook, een vreemde geur of ongebruikelijk geluid afgeeft. De stekker onmiddellijk uit het stopcontact trekken en contact opnemen met de leverancier of een servicecentrum van Seiko Epson voor advies. Als er water of andere vloeistoffen in het apparatuur terechtkomt, de stekker onmiddellijk uit het stopcontact trekken en contact opnemen met de leverancier of een Seiko Epson servicecentrum voor advies. [. . . ] Gebruik van dit product terwijl dit deksel open is, kan brand of elektrische schokken veroorzaken. De kabels niet op een andere wijze aansluiten dan als vermeld in deze handleiding. Een andere wijze van aansluiting kan apparatuurschade of brand veroorzaken. Dit apparaat moet op een stevige, stabiele en horizontale ondergrond geplaatst worden. het product kan beschadigd raken of ongelukken veroorzaken als het valt. Niet gebruiken op plaatsen met een hoge vochtigheidsgraad of veel stof. overmatig vocht en/of stof kan apparatuurschade of brand tot gevolg hebben. De apparatuur kan defect raken of in elkaar klappen, wat breuk en eventueel letsel kan veroorzaken. Om ongelukken te voorkomen altijd de stekker van dit product uit het stopcontact trekken als u het langere tijd niet gebruikt. Druk de connectorkap naar beneden om hem op de printerkast vast te zetten. Om de connectorkap te verwijderen, keert u de printer om en duwt u de connectorkap omlaag terwijl u de zijkanten van de connectorkap naar binnen duwt om de haakjes van de printerkast los te halen. Verwijder de rol van het opgebruikte rolpapier en plaats het nieuwe rolpapier. ERROR-LED brandt (knippert niet) en er wordt niets afgedrukt Als PAPER OUT brandt, is het rolpapier niet geïnstalleerd of is het bijna op. ERROR-LED knippert en er wordt niets afgedrukt (en er is geen papier vastgelopen) Het drukken stopt als de kop oververhit raakt en wordt automatisch hervat nadat de kop is afgekoeld. Zet de printer uit, wacht tien seconden en zet hem vervolgens weer aan als oververhitting niet de oorzaak is. Raak de thermische kop niet aan, aangezien hij na het afdrukken zeer heet kan zijn. Zet de printer uit en druk op de knop voor het openen van het printerdeksel. Verwijder het vastgelopen papier, installeer de rol weer en sluit het deksel. [. . . ] Verwijder het vastgelopen papier, installeer de rol weer en sluit het deksel. Als het papier is vastgelopen in de papiersnijder en u het printerdeksel niet kunt openen, opent u het deksel van de papiersnijder (zie afb. Raak hem niet aan en wacht totdat hij is afgekoeld voordat u hem schoonmaakt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON LQ-870

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON LQ-870 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag