Gebruiksaanwijzing EPSON EXPRESSION PHOTO XP-950 GUIDE DE DÉMARRAGE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON EXPRESSION PHOTO XP-950. Wij hopen dat dit EPSON EXPRESSION PHOTO XP-950 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON EXPRESSION PHOTO XP-950 te teleladen.


EPSON EXPRESSION PHOTO XP-950 GUIDE DE DÉMARRAGE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (563 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EPSON EXPRESSION PHOTO XP-950 (2949 ko)
   EPSON EXPRESSION PHOTO XP-950 (2949 ko)
   EPSON EXPRESSION PHOTO XP-950 SETUP GUIDE (957 ko)
   EPSON EXPRESSION PHOTO XP-950 HARDWARE SETUP GUIDE (957 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON EXPRESSION PHOTO XP-950GUIDE DE DÉMARRAGE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Verleen Epson-toepassingen toegang als een firewallwaarschuwing wordt weergegeven. Met uw mobiele toestel kunt u waar ter wereld u ook bent afdrukken op uw met Epson Connect compatibele apparaat. [. . . ] Voor meer informatie selecteert u Meer functies gevolgd door de desbetreffende menu’s en verder volgt u de instructies op het display. Geheugenkaart plaatsen en de modus Foto’s afdrukken openen in het menu Home. Als de cartridgehouder niet naar de positie voor het vervangen van de cartridges beweegt, moet u de scannereenheid sluiten en Home > Instellen > Onderhoud > Vervangen inktpatro(o)n(en) selecteren. Deksel aan de achterzijde uittrekken en het vastgelopen papier voorzichtig verwijderen. Foto selecteren en op + of - drukken om het aantal exemplaren in te stellen. Cartridge schuin in de cartridgehouder steken en voorzichtig aanduwen tot de cartridge vastklikt. Deksel van papiertoevoer aan achterzijde en deksel aan achterzijde openen en vervolgens vastgelopen papier voorzichtig verwijderen. Die hintere Abdeckung und die Abdeckung des hinteren Papiereinzugs schließen. Deksel aan achterzijde en deksel van papiertoevoer aan achterzijde sluiten. Probeer de printer niet zelf te repareren, tenzij in de documentatie specifiek wordt uitgelegd hoe u dit moet doen. Scannereenheid openen en al het papier en alle eventuele losse stukken verwijderen. Voer een printkopreiniging uit als het patroon eruitziet als voorbeeld “b”. [. . . ] Als er inkt in uw mond terechtkomt, spuugt u deze onmiddellijk uit en raadpleegt u direct een arts. Zorg ervoor dat het netsnoer voldoet aan de relevante plaatselijke veiligheidsnormen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON EXPRESSION PHOTO XP-950

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON EXPRESSION PHOTO XP-950 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag