Gebruiksaanwijzing EPSON EXPRESSION PHOTO XP-760P & EXPRESSION PHOTO XP-760,MV

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON EXPRESSION PHOTO XP-760P & EXPRESSION PHOTO XP-760,MV. Wij hopen dat dit EPSON EXPRESSION PHOTO XP-760P & EXPRESSION PHOTO XP-760,MV handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON EXPRESSION PHOTO XP-760P & EXPRESSION PHOTO XP-760,MV te teleladen.


EPSON EXPRESSION PHOTO XP-760P & EXPRESSION PHOTO XP-760,MV : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (713 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON EXPRESSION PHOTO XP-760P & EXPRESSION PHOTO XP-760,MV

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Verleen Epson-toepassingen toegang als een firewallwaarschuwing wordt weergegeven. Zie de Gebruikershandleiding voor informatie over het instellen van de faxfuncties. se appare l’avviso firewall , consentire l’accesso alle applicazioni Epson. [. . . ] Deksel aan de voorzijde openen en papiercassette 1 (boven) uittrekken. Geheugenkaart plaatsen en de modus Foto’s afdrukken openen in het startscherm. Die Papierführungsschienen an die Kanten der Papierkassette schieben. Foto selecteren en op + of - drukken om het aantal exemplaren in te stellen. Cartridge schuin in de cartridgehouder steken en voorzichtig aanduwen tot de cartridge vastklikt. Deksel aan achterzijde verwijderen en vastgelopen papier voorzichtig verwijderen. Als de cartridgehouder niet naar de positie voor het vervangen van de cartridges beweegt, moet u de scannereenheid sluiten en Instellen > Onderhoud > Vervangen inktpatro(o)n(en) selecteren. Scannereenheid openen en al het papier en alle eventuele losse stukken verwijderen. Deksel aan de achterzijde uittrekken en het vastgelopen papier voorzichtig verwijderen. Zorg ervoor dat het netsnoer voldoet aan de relevante plaatselijke veiligheidsnormen. Zorg ervoor dat u geen vloeistoffen op het apparaat morst en pak het apparaat niet met natte handen vast. De radiogolven die door dit product worden uitgezonden kunnen een negatieve invloed hebben op de werking van pacemakers. Als u vloeistof uit het display op uw handen krijgt, was ze dan grondig met water en zeep. Als u vloeistof uit het display in uw ogen krijgt, moet u uw ogen onmiddellijk uitspoelen met water. [. . . ] Plaats of bewaar het apparaat niet buiten en zorg ervoor dat het apparaat niet wordt blootgesteld aan vuil, stof, water of hittebronnen. Vermijd plaatsen die onderhevig zijn aan schokken, trillingen, hoge temperaturen of luchtvochtigheid. Voer een printkopreiniging uit als het patroon eruitziet als voorbeeld “b”. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON EXPRESSION PHOTO XP-760P & EXPRESSION PHOTO XP-760,MV

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON EXPRESSION PHOTO XP-760P & EXPRESSION PHOTO XP-760,MV zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag