Gebruiksaanwijzing EPSON EXPRESSION HOME XP-406

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON EXPRESSION HOME XP-406. Wij hopen dat dit EPSON EXPRESSION HOME XP-406 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON EXPRESSION HOME XP-406 te teleladen.


EPSON EXPRESSION HOME XP-406 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1146 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON EXPRESSION HOME XP-406

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Français Description du branchement au tableau ZL22 Beschreibung des Anschlusses an die Tafel ZL22 Deutsch 1) Die Schaltkarte EXPRESSION HOME XP-406 in die Tafel einführen. [. . . ] Deutsch Installation des Übertragungsgeräts für die Fernsteuerung Español Nederlands Procedure voor het installeren van de zender voor de afstandsbediening 1) Codeer de zender volgens de procedure afhankelijk van het type afstandsbediening (TOP Quartz, ATOMO, TAM, TFM of TOP, zie de procedure in de technische handleiding van de ZL22). 2) Duw zonder los te laten op de knop “PROG” van de kaart EXPRESSION HOME XP-406 (de signalisatie led knippert). 3) Duw op de knop van de zender (reeds vooraf geprogrammeerd) voor de code te zenden naar de “AF” print, de led blijft continu branden om aan te duiden dat de memorisatie uitgevoerd is. Regeling van de sensor die de continu de druk controleerdgedurende het openen en sluiten van de motor. Indien deze de vooringestelde waarde overschrijd dan stopt deze de motor bij het openen of keert hij de beweging om bij het sluiten. Wij wijzen iedere verantwoordelijkheid af in geval van drukfouten of vergissingen. [. . . ] Indien deze de vooringestelde waarde overschrijd dan stopt deze de motor bij het openen of keert hij de beweging om bij het sluiten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON EXPRESSION HOME XP-406

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON EXPRESSION HOME XP-406 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag