Gebruiksaanwijzing EPSON EXPRESSION HOME XP-245 STARTUP GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON EXPRESSION HOME XP-245. Wij hopen dat dit EPSON EXPRESSION HOME XP-245 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON EXPRESSION HOME XP-245 te teleladen.


EPSON EXPRESSION HOME XP-245 STARTUP GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (656 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON EXPRESSION HOME XP-245STARTUP GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Verleen Epson-toepassingen toegang als een firewallwaarschuwing wordt weergegeven. Open de verpakking van de inktcartridge niet totdat u er klaar voor bent deze in de printer te installeren. [. . . ] Papier met de afdrukzijde naar boven tegen de rechterkant van de papiertoevoer plaatsen. OO U kunt maximaal 20 kopieën maken door zo vaak op de knop te drukken als het aantal kopieën dat u wilt maken. Als de printkop niet beweegt, houdt u y zes seconden of langer ingedrukt tot de printkop in beweging komt. Als er nog een inktcartridge leeg of bijna leeg is, stopt de printkop om de cartridge met de markering aan te duiden. Druk herhaaldelijk op y totdat de printkop naar de vervangingspositie beweegt. Voor het beste resultaat moet u alleen de nieuwe zwarte cartridge vier of vijf keer voorzichtig schudden voordat u de verpakking opent. De printkop stopt bij het teken om een opgebruikte of bijna lege cartridge aan te geven. Druk opnieuw op y om de printkop naar de positie voor het vervangen van inktcartridges te bewegen. Zorg ervoor dat het netsnoer voldoet aan de relevante plaatselijke veiligheidsnormen. Probeer de printer niet zelf te repareren, tenzij in de documentatie specifiek wordt uitgelegd hoe u dit moet doen. Plaats de printer in de buurt van een stopcontact waar u de stekker gemakkelijk kunt uittrekken. Probeer de volgende oplossingen als uw afdrukken ontbrekende delen of onderbroken lijnen bevatten. [. . . ] Als er inkt in uw mond terechtkomt, moet u onmiddellijk een arts raadplegen. Houd y gedurende 3 seconden ingedrukt tot het aan-uitlampje begint te knipperen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON EXPRESSION HOME XP-245

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON EXPRESSION HOME XP-245 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag