Gebruiksaanwijzing EPSON EXPRESSION HOME XP-102 STARTUP GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON EXPRESSION HOME XP-102. Wij hopen dat dit EPSON EXPRESSION HOME XP-102 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON EXPRESSION HOME XP-102 te teleladen.


EPSON EXPRESSION HOME XP-102 STARTUP GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (592 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON EXPRESSION HOME XP-102STARTUP GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruik bij de eerste installatie de cartridges die bij deze printer zijn geleverd. Met deze cartridges worden mogelijk minder pagina’s afgedrukt dan met de cartridges daarna. [. . . ] Laad het papier op de juiste manier in de papiertoevoer en druk op x r of r x. Cartridges die nog maar weinig inkt bevatten en dan opnieuw in de printer worden geplaatst, kunnen niet meer worden gebruikt. Als u cartridges wilt vervangen die bijna leeg zijn, opent u de scannereenheid en houdt u y zes seconden ingedrukt tot de printkop beweegt. Er zijn opgebruikte, verkeerd geïnstalleerde of ongeldige cartridges. Als een fout terugkomt, moet u de cartridge verwijderen en opnieuw installeren. Laat een opgebruikte cartridge geïnstalleerd tot u een nieuwe cartridge hebt. Als dit de fout niet oplost, zet u de printer uit en kijkt u binnen in de printer of er daar papier vastzit of vreemde voorwerpen aanwezig zijn. De inktkussentjes in de printer zijn (bijna) aan het eind van hun levensduur. Wanneer de inktkussentjes nog niet helemaal aan het eind zijn, kunt u doorgaan met afdrukken door te drukken op x r of r x. Houd een USB-kabel klaar en kijk op de Epson-website voor aanwijzingen. Druk beide knoppen tegelijk in om het origineel te scannen en op de computer op te slaan als PDFbestand. Da für die Reinigung Tinte aus einigen Patronen verbraucht wird, sollten Sie die Reinigung nur durchführen, wenn sich die Qualität verschlechtert, z. [. . . ] Als u ongemak of gezichtsproblemen blijft houden nadat u uw ogen grondig hebt uitgespoeld, raadpleegt u onmiddellijk een arts. Als er inkt in uw mond terechtkomt, spuugt u de inkt onmiddellijk uit en raadpleegt u direct een arts. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON EXPRESSION HOME XP-102

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON EXPRESSION HOME XP-102 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag