Gebruiksaanwijzing EPSON ELPSP02

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON ELPSP02. Wij hopen dat dit EPSON ELPSP02 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON ELPSP02 te teleladen.


EPSON ELPSP02 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1739 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON ELPSP02

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bewaar de documentatie na het lezen op een handige plaats zodat u deze gemakkelijk nog eens kunt raadplegen. Maak u met deze symbolen vertrouwd voordat u de handleiding raadpleegt. [. . . ] Dat kan brand, een elektrische schok of een ongeval veroorzaken omdat sommige onderdelen onder hoge spanning staan. Doe voor alle reparaties aan het product een beroep op gekwalificeerde technici. V Zorg dat er geen dranken (bijvoorbeeld thee, koffie of sap) of andere vloeistoffen op het product gemorst worden en er geen spuitbussen (bijvoorbeeld insecticide) op gericht worden. Als er vloeistof op het product terechtkomt, schakel dan onmiddellijk de stroom uit, trek de stekker uit het stopcontact en neem contact op met uw verdeler. Verder gebruik van het toestel kan brand of een elektrische schok veroorzaken. 30 Nederlands Waarschuwing v In de volgende situaties moet u onmiddellijk het toestel uitschakelen, de stekker uittrekken, alle kabels verwijderen en contact opnemen met uw verdeler of de klantendienst van EPSON: • Als er rook, een vreemde geur of een vreemd geluid uit het product komt. • Als vloeistof of een voorwerp in het product is binnengedrongen. Verder gebruik van het toestel kan brand of een elektrische schok veroorzaken. V De voedingskabel die bij het product geleverd wordt, zou moeten overeenstemmen met de netvoedingsvereisten in het land van aankoop. V Gebruik alleen de lichtnetadapter die met het product is meegeleverd en gebruik de lichtnetadapter alleen als deze voor de netspanning geschikt is. Anders kan het toestel beschadigd of oververhit raken en brand of een elektrische schok veroorzaken. V Trek niet aan de kabel van de lichtnetadapter en plaats er geen zware voorwerpen op. [. . . ] V I følgende tilfeller, slå av produktet med én gang, trekk ut strømadapteren, koble fra alle kabler og kontakt deretter forhandleren eller Epsons kundeservice: • Hvis det kommer røyk, rare lukter eller rare lyder fra produktet. Dacă produsul nu este curăţat o perioadă îndelungată, se pot forma depuneri de praf care pot cauza incendiu sau electrocutare. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON ELPSP02

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON ELPSP02 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag