Gebruiksaanwijzing EPSON ECOTANK ET-4500,MV

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON ECOTANK ET-4500,MV. Wij hopen dat dit EPSON ECOTANK ET-4500,MV handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON ECOTANK ET-4500,MV te teleladen.


EPSON ECOTANK ET-4500,MV : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (980 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON ECOTANK ET-4500,MV

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als er inkt op uw kleding of andere zaken terechtkomt, kan deze mogelijk niet worden verwijderd. Verbind een telefoonkabel met een telefoonaansluiting en de LINE-ingang op uw product. Belangrijk; moet worden nageleefd om schade aan de apparatuur te voorkomen. [. . . ] Als er in de inktfles inkt achterblijft nadat de inkttank is bijgevuld tot aan de bovenste streep, plaatst u de dop stevig terug en bergt u de inktfles op voor later gebruik. Druk op de knop d en definieer vervolgens zo nodig andere instellingen. Als het inktniveau lager is dan de onderste streep, gaat u naar stap B om de tanks bij te vullen. Als u in uw afdrukken ontbrekende segmenten of gebroken lijnen constateert, probeert u de volgende oplossingen. Druk een spuitkanaaltjespatroon af om te controleren of de spuitkanaaltjes van de printkop verstopt zijn. Als u ontbrekende segmenten of gebroken lijnen constateert, gaat u naar stap B. Raak de witte platte kabel, het doorschijnende gedeelte en de inktleidingen binnen in de printer niet aan. Als u de printer blijft gebruiken wanneer het inktniveau lager is dan de onderste streep, kan dat leiden tot beschadiging van de printer. De waarschuwing dat de inkt bijna op is, is mogelijk niet juist omdat deze niet gegenereerd wordt door de inktniveaus in de tanks rechtstreeks te meten. U kunt de inktniveaus ook resetten als u de inkt niet tot de bovenste streep hebt bijgevuld. Daardoor genereert de printer wel een verkeerde waarschuwing dat de inkt bijna op is of wordt er helemaal geen waarschuwing weergegeven. Als er zich nog papier bij de papierinvoer aan de achterkant bevindt, trek het papier dan voorzichtig naar buiten. Zie stap C tot en met H in gedeelte 3 van de voorpagina om de inkttanks bij te vullen tot aan de bovenste streep. Gebruik van een ander snoer kan leiden tot brand of elektrische schokken. Controleer of het netsnoer aan alle voor u geldende veiligheidsnormen voldoet. Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld in de documentatie is het niet toegestaan dat u zelf onderhoud aan de printer pleegt. Als de oplossing van vloeibare kristallen op uw handen terechtkomt, moet u uw handen grondig wassen met water en zeep. Als de oplossing van vloeibare kristallen in uw ogen komt, spoelt u uw ogen onmiddellijk met water. [. . . ] Plaats de printer in de buurt van een wandcontactdoos waarop het netsnoer gemakkelijk kan worden aangesloten. Plaats of bewaar het product niet in de buitenlucht, in de buurt van te grote hoeveelheden vuil of stof, water, warmtebronnen of in locaties waar zich schokken, trillingen, hoge temperaturen of een hoge luchtvochtigheid kunnen voordoen. Zorg ervoor dat er geen vloeistoffen op het product terechtkomen en pak het product niet met natte handen vast. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON ECOTANK ET-4500,MV

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON ECOTANK ET-4500,MV zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag