Gebruiksaanwijzing EPSON ECOTANK ET-4500 STARTUP GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON ECOTANK ET-4500. Wij hopen dat dit EPSON ECOTANK ET-4500 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON ECOTANK ET-4500 te teleladen.


EPSON ECOTANK ET-4500 STARTUP GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (980 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON ECOTANK ET-4500STARTUP GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] de inktfles is vacuüm verpakt om de betrouwbaarheid te waarborgen. OO Ook als er enkele flessen gedeukt zijn, zijn de kwaliteit en kwantiteit van de inkt gegarandeerd en kunnen de flessen veilig worden gebruikt. [. . . ] Druk een spuitkanaaltjespatroon af om te controleren of de spuitkanaaltjes van de printkop verstopt zijn. Als u ontbrekende segmenten of gebroken lijnen constateert, gaat u naar stap B. Raak de witte platte kabel, het doorschijnende gedeelte en de inktleidingen binnen in de printer niet aan. Als u de printer blijft gebruiken wanneer het inktniveau lager is dan de onderste streep, kan dat leiden tot beschadiging van de printer. De waarschuwing dat de inkt bijna op is, is mogelijk niet juist omdat deze niet gegenereerd wordt door de inktniveaus in de tanks rechtstreeks te meten. Die Tintenfüllstände können auch dann zurückgesetzt werden, wenn die Tinte nicht bis zur oberen Markierung nachgefüllt wurde. damit wird der Drucker jedoch eine falsche Warnung zu einem niedrigen Tintenfüllstand auslösen oder überhaupt keine Warnung auslösen. U kunt de inktniveaus ook resetten als u de inkt niet tot de bovenste streep hebt bijgevuld. Daardoor genereert de printer wel een verkeerde waarschuwing dat de inkt bijna op is of wordt er helemaal geen waarschuwing weergegeven. Als er zich nog papier bij de papierinvoer aan de achterkant bevindt, trek het papier dan voorzichtig naar buiten. Zie stap C tot en met H in gedeelte 3 van de voorpagina om de inkttanks bij te vullen tot aan de bovenste streep. Gebruik van een ander snoer kan leiden tot brand of elektrische schokken. Controleer of het netsnoer aan alle voor u geldende veiligheidsnormen voldoet. Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld in de documentatie is het niet toegestaan dat u zelf onderhoud aan de printer pleegt. [. . . ] Gebruik van originele Epson-inkt, anders dan de hier vermelde inkten, kan schade veroorzaken die niet door de garantie van Epson wordt gedekt. Houd voor het vervoer de inktfles rechtop wanneer u de dop vastdraait en neem de nodige voorzorgsmaatregelen tegen het lekken van inkt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON ECOTANK ET-4500

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON ECOTANK ET-4500 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag