Gebruiksaanwijzing EPSON ECOTANK ET-2650 STARTUP GUIDE (1.0)

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON ECOTANK ET-2650. Wij hopen dat dit EPSON ECOTANK ET-2650 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON ECOTANK ET-2650 te teleladen.


EPSON ECOTANK ET-2650 STARTUP GUIDE (1.0): De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1183 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON ECOTANK ET-2650STARTUP GUIDE (1.0)

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Verwijder de dop van de inktfles, verwijder de afdichting van de fles en plaats vervolgens de dop terug. Wanneer het bericht wordt weergegeven om de installatiehandleiding te raadplegen, houdt u OK gedurende 3 seconden ingedrukt. [. . . ] Voer reiniging van de printkop uit totdat alle regels volledig worden afgedrukt. Als een inktniveau onder de onderste streep staat, vult u dan de inkt bij. Als er in de inktfles inkt achterblijft nadat de inkttank is bijgevuld tot aan de bovenste streep, plaatst u het puntje van de dop of de afdekking van de dop stevig terug en bergt u de inktfles op voor later gebruik. Het is daarom raadzaam de reiniging alleen uit te voeren als de afdrukkwaliteit afneemt. Prüfen Sie visuell die Tintenfüllstände der Produktbehälter, um die tatsächlichen Restmengen zu bestimmen. par conséquent , ne l’utilisez que si la qualité d’impression diminue. Om zeker te weten hoeveel inkt er nog is, bekijkt u het inktniveau in alle inkttanks van het product. Langdurig gebruik van het product wanneer het inktniveau lager is dan de onderste streep op de tanks, kan leiden tot beschadiging van het product. Überprüfen Sie die Farbe, die Sie bis zur oberen Markierung nachgefüllt haben. par conséquent , ne l’utilisez que si la qualité d’impression diminue. Controleer en selecteer de kleur die u tot de bovenste streep hebt gevuld en volg dan de instructies op het LCD-scherm om de inktniveaus te resetten. U kunt de inktniveaus ook resetten als u de inkt niet tot de bovenste streep hebt bijgevuld. Dit product kan echter geen meldingen genereren en bewerkingen stoppen voordat het inktniveau tot onder de onderste lijn is gedaald. Raadpleeg de online Gebruikershandleiding voor meer informatie over de te volgen stappen wanneer een andere fout wordt weergegeven. [. . . ] Voor gebruikers in Australië/Nieuw-Zeeland, ga naar de volgende website. Houd voor het vervoer de inktfles rechtop wanneer u de dop vastdraait en neem de nodige voorzorgsmaatregelen tegen het lekken van inkt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON ECOTANK ET-2650

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON ECOTANK ET-2650 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag