Gebruiksaanwijzing EPSON ECOTANK ET-2600 STARTUP GUIDE (1.0)

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON ECOTANK ET-2600. Wij hopen dat dit EPSON ECOTANK ET-2600 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON ECOTANK ET-2600 te teleladen.


EPSON ECOTANK ET-2600 STARTUP GUIDE (1.0): De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1013 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON ECOTANK ET-2600STARTUP GUIDE (1.0)

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] U kunt ook de bijgevoegde cd gebruiken om het installatieproces te starten, software te installeren en het netwerk te configureren. Belangrijk; moet worden nageleefd om schade aan de apparatuur te voorkomen. Het gebruik van niet-originele inkt kan schade veroorzaken die niet door de garantie van Epson wordt gedekt. [. . . ] Als het product niet meer werkt en de lichtjes branden of knipperen, gebruik dan onderstaande tabel om het probleem vast te stellen en op te lossen. Er is geen papier geladen, of meerdere vellen zijn tegelijkertijd geladen. Plaats papier op de juiste wijze in de achterste papierinvoer en druk op of . Druk een spuitkanaaltjespatroon af om te controleren of de spuitkanaaltjes van de printkop verstopt zijn. Als u ontbrekende segmenten of onderbroken lijnen constateert zoals weergegeven in (b), gaat u naar stap B. Raak de witte platte kabel, het doorschijnende gedeelte en de inktleidingen binnen in de printer niet aan. Als het inktniveau lager is dan de onderste streep, gaat u naar stap B om de tanks bij te vullen. Voer reiniging van de printkop uit totdat alle regels volledig worden afgedrukt. Houd y gedurende 3 seconden ingedrukt totdat het voedingslampje begint te knipperen. Het is daarom raadzaam de reiniging alleen uit te voeren als de afdrukkwaliteit afneemt. Als u de printer blijft gebruiken wanneer het inktniveau lager is dan de onderste streep, kan dat leiden tot beschadiging van de printer. Raadpleeg stappen A tot H in sectie 3 op de voorpagina om de tanks tot de bovenste lijn bij te vullen. Als er zich nog papier bij de papierinvoer aan de achterkant bevindt, trek het papier dan voorzichtig naar buiten. Als er in de inktfles inkt achterblijft nadat de inkttank is bijgevuld tot aan de bovenste streep, plaatst u het puntje van de dop of de afdekking van de dop stevig terug en bergt u de inktfles op voor later gebruik. Gebruik van een ander snoer kan leiden tot brand of elektrische schokken. Controleer of het netsnoer aan alle voor u geldende veiligheidsnormen voldoet. [. . . ] Plaats de printer in de buurt van een stopcontact waarop het netsnoer gemakkelijk kan worden aangesloten. U kunt de Gebruikershandleiding (PDF) downloaden door op het pictogram voor de snelkoppeling te klikken, of de recentste versie van de volgende website downloaden. Als u merkt dat de afdrukkwaliteit afneemt, voert u een reiniging uit of lijnt u de printkop uit. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON ECOTANK ET-2600

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON ECOTANK ET-2600 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag