Gebruiksaanwijzing EPSON ECOTANK ET-2550,MV

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON ECOTANK ET-2550,MV. Wij hopen dat dit EPSON ECOTANK ET-2550,MV handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON ECOTANK ET-2550,MV te teleladen.


EPSON ECOTANK ET-2550,MV : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (978 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON ECOTANK ET-2550,MV

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Plaats de cd en volg de instructies op het scherm om het installatieproces te voltooien. Belangrijk; moet worden nageleefd om schade aan de apparatuur te voorkomen. Verleen Epson-toepassingen toegang als een firewallwaarschuwing wordt weergegeven. [. . . ] Met behulp van uw mobiele apparaat kunt u vanaf elke locatie ter wereld naar uw met Epson Connect compatibele printer afdrukken. Als u in uw afdrukken ontbrekende segmenten of gebroken lijnen constateert, probeert u de volgende oplossingen. Druk een spuitkanaaltjespatroon af om te controleren of de spuitkanaaltjes van de printkop verstopt zijn. Als u ontbrekende segmenten of gebroken lijnen constateert zoals weergegeven in (b), gaat u naar stap B. Raak de witte platte kabel, het doorschijnende gedeelte en de inktleidingen binnen in de printer niet aan. Als het inktniveau lager is dan de onderste streep, gaat u naar stap B om de tanks bij te vullen. Als het product niet meer werkt en de lichtjes branden of knipperen, gebruik dan onderstaande tabel om het probleem vast te stellen en op te lossen. Laad het papier op de juiste manier in de papierinvoer aan de achterkant en druk op x r of r x. Volg stappen B tot en met L in gedeelte 3 van de voorpagina om het initiële laden van de inkt af te ronden. Als u de printer blijft gebruiken wanneer het inktniveau lager is dan de onderste streep, kan dat leiden tot beschadiging van de printer. Houd y 3 seconden ingedrukt totdat het voedingslampje begint te knipperen. Omdat bij de reiniging een beetje inkt uit alle tanks wordt gebruikt, is het raadzaam de reiniging alleen uit te voeren als de afdrukkwaliteit afneemt. Als er zich nog papier bij de papierinvoer aan de achterkant bevindt, trek het papier dan voorzichtig naar buiten. Zie stap B tot en met H in gedeelte 3 van de voorpagina om de inkttanks bij te vullen tot aan de bovenste streep. Laad het papier op de juiste wijzen en druk dan op een van de x-knoppen. Als er in de inktfles inkt achterblijft nadat de inkttank is bijgevuld tot aan de bovenste streep, plaatst u de dop stevig terug en bergt u de inktfles op voor later gebruik. Gebruik van een ander snoer kan leiden tot brand of elektrische schokken. Controleer of het netsnoer aan alle voor u geldende veiligheidsnormen voldoet. [. . . ] Zorg ervoor dat er geen vloeistoffen op het product terechtkomen en pak het product niet met natte handen vast. Als inkt op uw huid terechtkomt, wast u de huid grondig met zeep en water. Als u na grondig spoelen nog steeds last ondervindt of minder zicht hebt, raadpleegt u onmiddellijk een arts. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON ECOTANK ET-2550,MV

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON ECOTANK ET-2550,MV zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag