Gebruiksaanwijzing EPSON EB-W16 QUICK REFERENCE GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON EB-W16. Wij hopen dat dit EPSON EB-W16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON EB-W16 te teleladen.


EPSON EB-W16 QUICK REFERENCE GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1547 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON EB-W16QUICK REFERENCE GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Sie können das Benutzerhandbuch (PDF) und das Netzwerkhandbuch (PDF) über die Verknüpfung öffnen oder die aktuellen Versionen von der angegebenen Website herunterladen. U kunt de Gebruikershandleiding (PDF) en Netwerkhandleiding (PDF) openen via het pictogram of de laatste versie downloaden van de volgende website. Sluit alleen een USB-kabel aan wanneer dit in de instructies wordt aangegeven. [. . . ] Druk op OK om de geselecteerde instelling te bevestigen en naar het volgende scherm te gaan. Öffnen Sie die obere Abdeckung und ziehen Sie die Papierkassette heraus. Drücken Sie OK, um die Kopiermenüs anzuzeigen, wählen Sie Einstellungen, um die Kopiereinstellungsmenüs anzuzeigen, und drücken Sie dann d, um die Einstellungen zu überprüfen oder zu ändern. Druk op OK om de kopieermenu’s weer te geven, selecteer Instellingen om de menu’s met kopieerinstellingen weer te geven en druk vervolgens op d om de instellingen te controleren of te wijzigen. Selecteer met u of d een item om in te stellen, zoals het papierformaat, en wijzig die instelling met l of r. Die Papierführungsschienen an die Kanten der Papierkassette schieben. Papier met de afdrukzijde naar beneden tegen de zijgeleider plaatsen en controleren of het papier niet achter uit de cassette komt. Leg uw origineel met de bedrukte zijde naar beneden op de glasplaat en schuif het origineel naar de hoek rechtsvoor. Plaats of bewaar het apparaat niet buiten en zorg ervoor dat het apparaat niet wordt blootgesteld aan vuil, stof, water of hittebronnen. Vermijd plaatsen die onderhevig zijn aan schokken, trillingen, hoge temperaturen of luchtvochtigheid. Zorg ervoor dat u geen vloeistoffen op het apparaat morst en pak het apparaat niet met natte handen vast. Die Funkwellen, die das Gerät aussendet, könnten die Funktion von Herzschrittmachern nachteilig beeinflussen. De radiogolven die door dit product worden uitgezonden kunnen een negatieve invloed hebben op de werking van pacemakers. Falls die Flüssigkristalllösung in die Augen gelangt, spülen Sie diese sofort mit reichlich Wasser aus. wenn Sie sich nach dem gründlichen Ausspülen immer noch schlecht fühlen oder Sehprobleme haben , suchen Sie sofort einen Arzt auf. Als u vloeistof uit het display op uw handen krijgt, was ze dan grondig met water en zeep. [. . . ] Als u vloeistof uit het display op uw handen krijgt, was ze dan grondig met water en zeep. Als u vloeistof uit het display in uw ogen krijgt, moet u uw ogen onmiddellijk uitspoelen met water. Raadpleeg onmiddellijk een arts als u ondanks grondig spoelen problemen krijgt met uw ogen of nog steeds ongemak ondervindt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON EB-W16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON EB-W16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag