Gebruiksaanwijzing ELECTROLUX Z8822GP ULTRA ONE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ELECTROLUX Z8822GP ULTRA ONE. Wij hopen dat dit ELECTROLUX Z8822GP ULTRA ONE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ELECTROLUX Z8822GP ULTRA ONE te teleladen.


ELECTROLUX Z8822GP ULTRA ONE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (20717 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ELECTROLUX Z8822GP ULTRA ONE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Stel de lengte van de telescoopbuis in door met één hand de vergrendeling vast te houden en met de andere hand aan de handgreep te trekken. Modellen met afstandsbediening kunnen ook worden bediend via de knop AAN/UIT op de handgreep. Modellen met handbediening: Druk op de knop +/- om de zuigkracht aan te passen. [. . . ] Reinig het Hepa-filter wanneer het indicatorlampje FILTER gaat branden. Als het Hepa-filter niet wasbaar is, moet u een nieuw filter plaatsen. Trek aan de twee uitsteeksels onderaan waarop ‘filter’ staat om de achterklep te openen. Sluit de klep: schuif de haken vooraan in de geleiderails, duw de klep naar voren en dan naar beneden. Vervang het motorfilter wanneer dit vies is of na elke vijfde s-bag®. Als de wieltjes klem zitten, verwijdert u met een kleine schroevendraaier de wieldop om het wieltje schoon te maken. Het gemotoriseerde Aeropro-mondstuk reinigen / Limpeza do bocal monitorizado do Aeropro Haal altijd eerst het mondstuk van de stofzuiger voordat u het schoonmaakt. Trek de rolborstel naar buiten en verwijder verwarde draadjes door deze met een schaar los te knippen. Als de wieltjes klem zitten, verwijdert u deze voorzichtig met behulp van een kleine schroevendraaier. Voordat u het apparaat wegdoet, moet u de batterijen eruit halen en deze op verantwoorde wijze afvoeren. Modellen met afstandsbediening en gemotoriseerd mondstuk hebben GEEN batterijen of indicatielampjes. Stofzuiger doet het niet • Controleer of de stekker in het stopcontact zit. € Als u de s-bag® al hebt vervangen, vervangt u ook het motorfilter. Haal de stekker uit het stopcontact en controleer of het mondstuk, de buis of de slang verstopt zijn. Laat de stofzuiger een half uur afkoelen voordat u deze weer inschakelt. Als het apparaat nog steeds niet werkt, raadpleegt u een erkend Electrolux Service Centre. de slang leegmaken Knijp in de slang om verstoppingen te verwijderen. Wees echter voorzichtig als de kans bestaat dat de verstopping wordt veroorzaakt door glas of naalden in de slang. [. . . ] Eng dan rus fra suo de ita nor Alle servicebeurten en reparaties moeten uitgevoerd worden door een erkend Electrolux Service Centre. Ned Klantinformatie en milieubeleid Electrolux wijst alle aansprakelijkheid van de hand voor schade die ontstaat als gevolg van onjuist gebruik van het apparaat of onbevoegde aanpassingen van het apparaat. Zie het bijgesloten garantieboekje voor meer informatie over de garantie en contactpersonen voor klanten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ELECTROLUX Z8822GP ULTRA ONE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ELECTROLUX Z8822GP ULTRA ONE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag