Gebruiksaanwijzing EDEN MA40

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EDEN MA40. Wij hopen dat dit EDEN MA40 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EDEN MA40 te teleladen.


EDEN MA40 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1059 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EDEN MA40

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Veiligheids- en onderhoudsinstructies - Alle elektrische verbindingen en verbindingskabels moeten voldoen aan de juiste regels en overeenkomen met de bedieningsinstructies. - Overbelast de elektrische stopcontacten of verlengsnoeren niet; dit kan anders leiden tot brand of elektrische schok. [. . . ] Hou het systeem MINSTENS op 3m afstand van de toestellen tijdens installatie en bediening. Reinig enkel de buitenkant van de toestellen met een zachte, droge doek of borstel. Vóór je ze reinigt, haal de toestellen uit alle spanningsbronnen. Bovendien zijn de dampen gevaarlijk voor je gezondheid en ontbrandbaar. Gebruik geen scherpe instrumenten, schroevendraaiers, metalen borstels of gelijkaardige dingen om te reinigen. Diese Mittel greifen die Oberfläche der Geräte an und die Ausdünstungen sind gesundheitsschädlich und explosiv. Deze zender en ontvanger staan door middel van een onzichtbare infrarode straal met elkaar in verbinding. De aantrekkelijke vormgeving en de werking op batterijen zorgen voor een breed toepassingsgebied zoals huis, kantoor en winkel. Ontvanger INSTALLATIE - Draai met een kleine schroevendraaier (kruiskop) bij de zender (a) en ontvanger (b) het schroefje los (2a) - Open bij beiden de klep van het batterijcompartiment (2b). - Plaats op de juiste manier 2x 3 batterijen van 1, 5V type AA (3) en sluit de deksels. [. . . ] Zodra de signalering (alarm of deurbel) in werking treedt gaat de led bij de ontvanger uit. - Zet de zender (a) en de ontvanger (b) aan (9) TIPS - Bij langdurig gebruik of op een vaste plaats kan de SC20 worden aangesloten met een adapter (6V 200mA mantel+ kern-) - Zorg ervoor dat de zender en ontvanger stevig gemonteerd worden i. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EDEN MA40

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EDEN MA40 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag