Gebruiksaanwijzing EBENCH MANICURE AND PEDICURE SET

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EBENCH MANICURE AND PEDICURE SET. Wij hopen dat dit EBENCH MANICURE AND PEDICURE SET handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EBENCH MANICURE AND PEDICURE SET te teleladen.


EBENCH MANICURE AND PEDICURE SET : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (321 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EBENCH MANICURE AND PEDICURE SET (229 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EBENCH MANICURE AND PEDICURE SET

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voor de eerste ingebruikname van het apparaat moet vastgesteld worden of de plaatselijke netspanning en de op de adapter aangegeven spanning identiek zijn. Bijzondere oplettendheid is geboden wanneer het apparaat gebruikt wordt door of in de buurt van kinderen, zieken of gehandicapten. Het apparaat niet in de badkuip of onder de douche gebruiken en niet zo opbergen dat het in het bad of in een wastafel vallen kan. [. . . ] Schijven voor het vormen en inkorten van de nagels Polijstkegel Smalle manicuurstaaf Brede manicuurstaaf Fijne cilinderslijper Grove cilinderslijper Borstel Adapter Apparaatlichaam Kunststof opbergbox Nageldroger Aan-/uitschakelaar voor de nageldroger Aadaptervak Het apparaat kan ook direct met de bijgeleverde adapter gebruikt worden wanneer de batterijen leeg zijn. Bij gebruik van de adapter bij lege batterijen heeft het apparaat 30 seconden nodig om weer op volle kracht te werken. Een van de bijgeleverde hulpstukken op het apparaat zetten en met manicuren of pedicuren beginnen. Hiervoor heeft u de beschikking over 2 snelheden, die u met de schakelaar kunt instellen. Bij het pedicuren bereikt u betere resultaten wanneer u de voeten pas na de behandeling wast. Onderbreek de behandeling van tijd tot tijd om het resultaat te controleren. Dit is vooral voor diabetici aan te bevelen, omdat zij vaak last hebben van een verminderde gevoeligheid van het huidoppervlak en zich eventueel zouden kunnen verwonden. Hieronder vindt u enige suggesties voor het gebruik van de verschillende hulpstukken: A. SCHIJF VOOR HET VIJLEN VAN DE NAGELS ³: met dit hulpstuk kunt u zelfs dikke, verharde nagels in vorm brengen en vijlen. Bij regelmatig gebruik worden de nagels steviger en splinteren zij minder snel. : voor het polijsten en het vormen van ronde nagelhoeken en voor het vijlen en polijsten van het nageloppervlak. SMALLE MANICUURSTAAF »: voor het verwijderen van ingescheurde huid en het behandelen van ingegroeide nagels. Met dit hulpstuk altijd van de buitenkant van de nagel naar binnen werken. FIJNE CILINDERSLIJPER ´: voor het verwijderen van ruwe huid en eksterogen. GROVE CILINDERSCHIJF ²: voor het verwijderen van eelt aan de hielen, op de voetzolen enz. De bijgeleverde adapter is speciaal ontwikkeld voor het gebruik met de manicuur-/pedicuurset en mag bij beschadiging alleen maar door een originele adapter vervangen worden. [. . . ] U kunt de apparaatbatterijen ook in een service centrum laten verwijderen. Vóór het verwijderen moeten de batterijen volkomen leeg zijn. Dit apparaat bevat nikkel-cadmiumbatterijen, die in het belang van het milieu niet bij het gewone huishoudafval thuishoren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EBENCH MANICURE AND PEDICURE SET

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EBENCH MANICURE AND PEDICURE SET zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag