Gebruiksaanwijzing EBENCH KH 3109

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EBENCH KH 3109. Wij hopen dat dit EBENCH KH 3109 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EBENCH KH 3109 te teleladen.


EBENCH KH 3109 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (166 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EBENCH KH 3109

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Sollte die werkseitig bereits eingesetzte Glühlampe einmal defekt sein, können Sie diese problemlos gegen die im Lieferumfang enthaltene Ersatzlampe austauschen. Drehen Sie den farbigen Lampenring einfach auf, entnehmen Sie die defekte Halogenleuchte, setzen Sie die neue Birne ein und drehen Sie den Lampenring wieder fest. [. . . ] Wanneer de in de fabriek geplaatste lamp defect is, kunt u deze probleemloos vervangen door de bijgeleverde reservelamp. Draai daartoe de gekleurde lampring gewoon open, verwijder de defecte halogeenlamp, plaats de reservelamp en draai de ring weer vast. Indien nodig kan de buitenkant met een vochtige doek worden gereinigd. De zaklamp heeft een magneetrail zodat u bij Eventueel werk uw handen vrijhoudt. Om deze hechtkracht te behouden, moet de magneetrail goed schoon worden gehouden. Belangrijke bedieningsb en veiligheidsinstructies Sluit de accu alleen aan op 220/230V !De zaklamp alleen gebruiken en bewaren bij temperaturen tussen 5° en 30° C !Als u deze zaklamp aan anderen doorgeeft, moet daarbij ook altijd deze gebruiksaanwijzing worden overhandigd !Open nooit de zaklamp zelf omdat daardoor de garantieaanspraak verloren gaat. Onze gloeilampen zijn van de garantie uitgesloten, omdat zij onderhevig zijn aan normale slijtage. Uitsluitend de bij de zaklamp gevoegde, originele accu's gebruiken ! Oude accu's b afvoeren volgens b milieuvoorschriften De in deze zaklamp ingebouwde accu heeft een lange levensduur en kan ca. [. . . ] Als er desondanks storingen optreden, kunt u het apparaat in de originele verpakking en het koopbewijs (indien voorhanden) opsturen naar het vermelde serviceadres in uw land. Schade die voortvloeit uit ondeskundige behandeling evenals slijtende onderdelen vallen niet onder de garantiebepalingen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EBENCH KH 3109

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EBENCH KH 3109 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag