Gebruiksaanwijzing EBENCH KH 2227

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EBENCH KH 2227. Wij hopen dat dit EBENCH KH 2227 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EBENCH KH 2227 te teleladen.


EBENCH KH 2227 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1496 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EBENCH KH 2227

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bij het niet in acht nemen van de volgende veiligheidsvoorschriften kunt u de zakradio beschadigen en uw aanspraak op garantie verliezen: · Plaats de batterijen met de polen op de juiste posities (zie de poolaanduidingen in het batterijvak). [. . . ] Maak de zakradio nooit schoon met water, schoonmaak- of oplosmiddelen. Gebruik in overeenstemming met bestemming De zakradio is uitsluitend bestemd voor radioontvangst voor privé-doeleinden. Desgewenst sluit u de oortelefoon met de plug aan op de hoofdtelefoonaansluiting . Met de aangesloten oortelefoon kunt u het geluid in stereo beluisteren. Deponeer het apparaat en de batterijen in geen geval bij het normale huisvuil. Informeer bij uw gemeentereinigingsdienst naar mogelijkheden voor milieuvriendelijke en adequate afvalverwerking van het apparaat. [. . . ] Lever gebruikte batterijen in bij een inzamelpunt voor klein chemisch afval. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EBENCH KH 2227

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EBENCH KH 2227 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag