Gebruiksaanwijzing EBENCH KH 994 KITCHEN RADIO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EBENCH KH 994 KITCHEN RADIO. Wij hopen dat dit EBENCH KH 994 KITCHEN RADIO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EBENCH KH 994 KITCHEN RADIO te teleladen.


EBENCH KH 994 KITCHEN RADIO : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (901 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EBENCH KH 994 KITCHEN RADIO (831 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EBENCH KH 994 KITCHEN RADIO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Um die Weckfunktion ganz abzuschalten, schieben Sie den Ein-/Ausschalter in die Position AUS. Lees deze veiligheidsinstructies vóór de montage en de eerste ingebruikname zorgvuldig door, bewaar ze op een veilige plaats en geef ze door aan eventuele andere gebruikers. De montageplaats mag zich niet direct boven het fornuis of de gootsteen bevinden. [. . . ] De handelaar die batterijen verkoopt heeft daarvoor speciale containers in zijn winkel geplaatst. U kunt hem bevestigen onder een hangkast, een schap of iets dergelijks. Bescherm de radio tegen vocht en hitte en plaats hem niet direct boven het fornuis of de gootsteen. 1) Schuif de montageplaats ´ van de radio naar achter en neem hem naar boven weg. 8 mm vrij, zodat de radio later in één lijn met de plaat afsluit. De bufferbatterij voor eventuele stroomuitval slaat de ingestelde tijd / wektijd op. Bij een kortstondige stroomuitval gaan deze gegevens dus niet verloren. Ingedrukt en druk tevens de urentoets ¸ of de minutentoets µ in om de juiste tijd in te stellen. Op het display ¿ brandt een punt ¾ als indicatie dat de radio ingeschakeld is. bandkeuze: via deze keuzeschakelaar ¶ kiest u de bandbreedte (FM , AM). Zenderkeuze: met de regelaar ² ZENDER stelt u het gewenste station in. Op de schaalverdeling » kunt u de ingestelde frequentie aflezen Mogelijk moet u de positie van de draadantenne iets veranderen. Zodra u een goede ontvangst hebt, kunt u de draadantenne gewoon weer fixeren met een stukje plakband. Volume instellen: u verandert het geluidsvolume met de volumeregelaar º. De tijd wordt teruggeteld, de resterende tijd wordt op het display ¿ weergegeven. Op het display ¿ verschijnt eerst de standaardweergave 0:59 ­ dat betekent een schakeltijd van 59 minuten. [. . . ] Het weksignaal of de radio schakelt de volgende dag weer in op de ingestelde tijd. Om de wekfunctie volledig uit te schakelen schuift u de aan-/uitschakelaar naar de stand UIT. Denk er wel aan, het volume weer in te schakelen wanneer u tussendoor de radio wilt beluisteren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EBENCH KH 994 KITCHEN RADIO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EBENCH KH 994 KITCHEN RADIO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag