Gebruiksaanwijzing EBENCH KH 910 RADIO ALARM CLOCK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EBENCH KH 910 RADIO ALARM CLOCK. Wij hopen dat dit EBENCH KH 910 RADIO ALARM CLOCK handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EBENCH KH 910 RADIO ALARM CLOCK te teleladen.


EBENCH KH 910 RADIO ALARM CLOCK : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (152 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EBENCH KH 910 RADIO ALARM CLOCK (104 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EBENCH KH 910 RADIO ALARM CLOCK

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] TIME-SET) gedrückt und betätigen Sie gleichzeitig die Tasten STUNDE und MINUTE , bis die aktuelle Zeit im Anzeigenfeld erscheint. Wünschen Sie eine kürzere Spielzeit, so drücken Sie die Einschlaftaste , , Sleep" die Taste MINUTE so lange, bis die gewünschte Spielzeit angezeigt wird. [. . . ] Stel de gewenste UKW- of middengolf-frequentie in met behulp van de zender-fijnafstemming . TIME-SET) ingedrukt en bedien tegelijkertijd de toetsen UUR en MINUUT totdat de actuele tijd op het display verschijnt. 1 2 Stel eerst de gewenste wektijd in zoals in het voorafgaande hoofdstuk beschreven staat. Wanneer u door middel van de zoemer gewekt wilt worden, zet u de FUNCTIESCHAKELAAR op ALARM. Wanneer u door de radio gewekt wilt worden, zet u de FUNCTIESCHAKLEAAR kiest u een zender/frequentie en de gewenste geluidssterkte uit . Wanneer de ingestelde wektijd wordt bereikt, klinkt het gewenste signaal. Wanneer u na het uitschakelen van het weksignaal de FUNCTIESCHAKELAAR wordt u elke dag weer op het ingestelde tijdstip gewekt. Weer op AUTO zet, Met deze instelling kunt u bij het inslapen radioprogramma's beluisteren. De maximale speelduur van de radio bedraagt 1 uur en 59 minuten, wanneer u de FUNCTIESCHAKELAAR op AUTO of OFF zet. Indien u een kortere speelduur wenst, drukt u de inslaaptoets "Sleep" MINUUT in totdat de gewenste speelduur wordt weergegeven. [. . . ] Wanneer de netstroom weer wordt ingeschakeld, verschijnt de correcte tijd op het display. 21, D-44867 Bochum, Duitsland, verklaren hiermede dat dit product overeenstemt met de volgende EG-richtlijnen: EG-laagspanningsrichtlijn, Elektromagnetische compatibiliteit, Aangewende, aangepaste normen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EBENCH KH 910 RADIO ALARM CLOCK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EBENCH KH 910 RADIO ALARM CLOCK zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag