Gebruiksaanwijzing EBENCH KH 4018 SENSOR SWITCH WITH LIGHT REACTOR MODE AND RANDOM MODE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EBENCH KH 4018 SENSOR SWITCH WITH LIGHT REACTOR MODE AND RANDOM MODE. Wij hopen dat dit EBENCH KH 4018 SENSOR SWITCH WITH LIGHT REACTOR MODE AND RANDOM MODE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EBENCH KH 4018 SENSOR SWITCH WITH LIGHT REACTOR MODE AND RANDOM MODE te teleladen.


EBENCH KH 4018 SENSOR SWITCH WITH LIGHT REACTOR MODE AND RANDOM MODE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (33 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EBENCH KH 4018 SENSOR SWITCH WITH LIGHT REACTOR MODE AND RANDOM MODE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Met een E27 schroefdraad De schakelaar is niet geschikt voor gebruik in vaste inbouwlampen voor het plafond, tl-buizen, kroonluchters en halogeenlampen of in combinatie met een dimmeraansluiting. [. . . ] In acht genomen wordt, omdat de afstand tot deze voorwerpen door het gebruik van de Sensor Schakelaar verminderd wordt. Gebruik de Sensor schakelaar buiten alleen in waterdichte lampenkappen, anders bestaat er kortsluitinggevaar!Schemerstand: de schemeringsensor schakelt het licht automatisch in als het donker wordt en weer uit als het licht wordt. het activeren van de schemerstand: Zet het licht zoals gebruikelijk aan. 90 seconden na het vallen van Toevalstand: de toevalschakelaar schakelt het licht tijdens de nacht met onregelmatige tussenpozen automatisch in en uit, en simuleert zo aanwezigheid. het activeren van de toevalstand: Zet het licht zoals gebruikelijk aan. [. . . ] Om naar de normale modus terug te gaan, schakelt u het licht voor tenminste 30 seconden uit. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EBENCH KH 4018 SENSOR SWITCH WITH LIGHT REACTOR MODE AND RANDOM MODE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EBENCH KH 4018 SENSOR SWITCH WITH LIGHT REACTOR MODE AND RANDOM MODE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag