Gebruiksaanwijzing EBENCH KH 2332

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EBENCH KH 2332. Wij hopen dat dit EBENCH KH 2332 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EBENCH KH 2332 te teleladen.


EBENCH KH 2332 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (658 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EBENCH KH 2332 (599 ko)
   EBENCH KH 2332 MANUEL 2 (599 ko)
   EBENCH KH 2332 (517 ko)
   EBENCH KH 2332 (517 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EBENCH KH 2332

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Drücken Sie die Taste F-SKIP oder R-SKIP , um die 12/24 Stunden-Anzeige zu wählen. [. . . ] Im Display erscheint die Anzeige , , PROG" und die Speicherposition "01" blinkt. Drücken Sie die Taste FIND ¸, um die MP3-CD-Suchfunktion aufzurufen. Drücken Sie einmal die Taste FIND ¸, um die MP3-CD-Suchfunktion aufzurufen. Drücken Sie die Taste PLAY/PAUSE , um die Wiedergabe zu unterbrechen. Drücken Sie erneut die Taste PLAY/PAUSE um die Wiedergabe fortzusetzen. Drücken Sie zweimal die Taste FIND , um die Suchfunktion aufzurufen. Drücken Sie viermal die Taste REPEAT um die wiederholte Wiedergabe auszuschalten. Drücken Sie die Taste F-SKIP oder R-SKIP , um die Stunden einzustellen. [. . . ] Drücken Sie dreimal die Taste REPEAT um die wiederholte Wiedergabe auszuschalten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EBENCH KH 2332

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EBENCH KH 2332 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag