Gebruiksaanwijzing EBENCH KH 2287 RADIO ALARM CLOCK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EBENCH KH 2287 RADIO ALARM CLOCK. Wij hopen dat dit EBENCH KH 2287 RADIO ALARM CLOCK handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EBENCH KH 2287 RADIO ALARM CLOCK te teleladen.


EBENCH KH 2287 RADIO ALARM CLOCK : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (398 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EBENCH KH 2287 RADIO ALARM CLOCK

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Dit soort elektronische apparaten mogen niet worden blootgesteld aan hoge temperaturen of vochtigheid, dit om het gevaar voor vuur en elektrische schokken te voorkomen. Plaats het apparaat nooit in de buurt van water of verwarmingen, maar op een plaats met een goede luchtcirculatie om een optimale werking en een langere bedrijfsduur te waarborgen. [. . . ] TIME-SET) ingedrukt en bedien tegelijkertijd de toetsen UUR en MINUUT totdat de actuele tijd op het display verschijnt. Stel eerst de gewenste wektijd in zoals in het voorafgaande hoofdstuk beschreven staat. Wanneer u door middel van de zoemer gewekt wilt worden, zet u de FUNCTIESCHAKELAAR op BUZZ (ALARM). Wanneer u door de radio gewekt wilt worden, zet u de FUNCTIESCHAKLEAAR op ON en kiest u een zender/ frequentie en de gewenste geluidssterkte uit. Wanneer de ingestelde wektijd wordt bereikt, klinkt het gewenste signaal. Wanneer u na het uitschakelen van het weksignaal de FUNCTIESCHAKELAAR weer op AUTO zet, wordt u elke dag weer op het ingestelde tijdstip gewekt. Met deze instelling kunt u bij het inslapen radioprogramma's beluisteren. De maximale speelduur van de radio bedraagt 1 uur en 59 minuten, wanneer u de FUNCTIESCHAKELAAR op AUTO of OFF zet. Indien u een speelduur van 1:59 uur wenst, drukt u de slaaptoets en gelijktijdig de toets UUR in. druk de "SNOOZE"-toets in om de inslaapfunctie uit- of de inslaaptijd op 0:00 te zetten. [. . . ] Wanneer de netstroom weer wordt ingeschakeld, verschijnt de correcte tijd op het display. 21, D-44867 Bochum, Duitsland, verklaren hiermede dat dit product overeenstemt met de volgende EG-richtlijnen: EG-laagspanningsrichtlijn, Elektromagnetische compatibiliteit, Aangewende, aangepaste normen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EBENCH KH 2287 RADIO ALARM CLOCK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EBENCH KH 2287 RADIO ALARM CLOCK zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag