Gebruiksaanwijzing EBENCH KH 2245 ANALOGUE FM RADIO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EBENCH KH 2245 ANALOGUE FM RADIO. Wij hopen dat dit EBENCH KH 2245 ANALOGUE FM RADIO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EBENCH KH 2245 ANALOGUE FM RADIO te teleladen.


EBENCH KH 2245 ANALOGUE FM RADIO : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1189 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EBENCH KH 2245 ANALOGUE FM RADIO (621 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EBENCH KH 2245 ANALOGUE FM RADIO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wanneer iets gerepareerd moet worden, kunt u hiervoor bij een van onze servicepartners bij u in de buurt terecht. De adressen van onze servicepartners staan vermeld op de garantiekaart. Het openen van de behuizing van de radio door niet-gekwalificeerd vakpersoneel uitgevoerde reparatiepogingen ondoelmatig gebruik van de radio Vervalt onze garantie en kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld!Verwijder daarom alle batterijen uit de radio wanneer u hem langere tijd niet gebruikt. [. . . ] Wanneer u een radiostation wilt ontvangen: Schakel de radio in door de volumeregelaar met de klok mee te draaien. Hiervoor hoeft u de volumeregelaar niet tot aan de aanslag open te draaien. Zet de keuzeschakelaar voor het frequentiebereik op het gewenste frequentiebereik: FM (ultrakorte golf) of AM (middengolf). Zoek een radiostation met een goede ontvangst door aan de tuningknop te draaien. Draai de radio totdat de ontvangst van het ingestelde radiostation beter is geworden. De kloktijd wordt op het display weergegeven bij uitgeschakelde radio. Bedenk wel dat het weksignaal alleen functioneert bij correct ingestelde klok. Door het herhaald indrukken van de toets Set stelt u de gewenste maand in. Op het display worden de uren weergegeven en aan de rechterzijde staat een A, een P of een H. Wanneer aan de rechterzijde een A of een P staat, bevindt de klok zich in de 12-uurs-weergave AM/PM zoals die in de USA gebruikelijk is. Bij P verschijnt bovendien PM links naast de uurweergave op het display. Wanneer aan de rechterzijde een H staat, bevindt de klok zich in de 24-uurs-weergave AM/PM zoals die in de meeste Europese landen gebruikelijk is. Door het herhaald indrukken van de toets Set stelt u het gewenste uur in. Druk op de toets Set totdat de dubbele punt op het display weer knippert. De ingestelde tijd is nu opgeslagen en wordt op het display weergegeven. Met de wekfunctie wordt op een voorgeprogrammeerd tijdstip automatisch een alarmsignaal gegenereerd. Al naargelang de vraag of u de kloktijd op de 12uurs- of de 24-uurs-weergave hebt ingesteld: verschijnt rechts naast de uurweergave . Door het herhaald indrukken van de toets Set stelt u het gewenste uur voor de wektijd in. [. . . ] Wanneer de behuizing van de radio wordt geopend, komt de garantie te vervallen!Het openen van de behuizing van de radio door niet-gekwalificeerd vakpersoneel uitgevoerde reparatiepogingen ondoelmatig gebruik van de radio Vervalt onze garantie en kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld!Neem contact op met het milieupark/de vuilophaaldienst in uw stad of gemeente. Vraag hier, welke mogelijkheden voor het verwijderen van de radio bestaan of voorgeschreven zijn. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EBENCH KH 2245 ANALOGUE FM RADIO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EBENCH KH 2245 ANALOGUE FM RADIO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag