Gebruiksaanwijzing EBENCH KH 2244 ANALOGUE FM RADIO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EBENCH KH 2244 ANALOGUE FM RADIO. Wij hopen dat dit EBENCH KH 2244 ANALOGUE FM RADIO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EBENCH KH 2244 ANALOGUE FM RADIO te teleladen.


EBENCH KH 2244 ANALOGUE FM RADIO : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (981 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EBENCH KH 2244 ANALOGUE FM RADIO (551 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EBENCH KH 2244 ANALOGUE FM RADIO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] in dat geval kan de radio oververhit en onherstelbaar beschadigd raken. De radio bevat geen delen die door de gebruiker kunnen worden onderhouden. Wanneer de behuizing van de radio wordt geopend, komt de garantie te vervallen! [. . . ] Voor het ophangen van de radio aan de bijgeleverde zuignap: Druk de bijgeleverde zuignap op een vlakke, schone en vetvrije ondergrond. Let goed op dat de gekozen ondergrond inderdaad vlak, goed schoon en vetvrij is. Voor het losmaken van de zuignap: trek de zuignap voorzichtig los van de ondergrond. in dat geval kan de radio oververhit en onherstelbaar beschadigd raken. Zet de radio niet neer op plaatsen die aan hevige schokken of constante trillingen zijn blootgesteld. Hevige schokken en constante trillingen kunnen niet alleen tijdelijke storingen veroorzaken, maar ook tot blijvende schade leiden. Wanneer u een radiostation wilt ontvangen: Druk op de toets Scan om een beschikbaar radiostation in te stellen. Door het steeds opnieuw indrukken van de toets Scan wisselt u naar andere beschikbare radiostations. Om terug te keren naar het als eerste ontvangen radiostation: druk één keer op de toets Reset. Draai de radio totdat de ontvangst van het ingestelde radiostation beter is geworden. Bij hardnekkige verontreinigingen kunt u een paar druppels zacht afwasmiddel op de vochtige doek doen. Wanneer vocht in de radio binnendringt, bestaat gevaar voor elektrische schokken en brand!Controleer of de batterijen volgens de afbeelding in het batterijvakje zijn geplaatst. Geen of slechte ontvangst Zoek een radiostation met een betere ontvangst door de toets Scan in te drukken. Neem contact op met een van onze servicepartners bij u in de buurt, wanneer . Genoemde storingen niet op de beschreven manier kunnen worden verholpen of bij het gebruik van de radio andere storingen optreden. [. . . ] Vraag hier, welke mogelijkheden voor het verwijderen van de radio bestaan of voorgeschreven zijn. Haal de batterijen uit de radio voordat u de radio bij het afval deponeert. Lege batterijen kunnen ook worden afgegeven in de winkel waar u ze hebt gekocht. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EBENCH KH 2244 ANALOGUE FM RADIO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EBENCH KH 2244 ANALOGUE FM RADIO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag