Gebruiksaanwijzing EBENCH KH 2229 PROJECTION CLOCK RADIO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EBENCH KH 2229 PROJECTION CLOCK RADIO. Wij hopen dat dit EBENCH KH 2229 PROJECTION CLOCK RADIO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EBENCH KH 2229 PROJECTION CLOCK RADIO te teleladen.


EBENCH KH 2229 PROJECTION CLOCK RADIO : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (443 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EBENCH KH 2229 PROJECTION CLOCK RADIO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Para ajustar las horas, pulse simultáneamente la tecla de ajuste de hora y la tecla de ajuste de las horas hasta que aparezca en la pantalla la cifra deseada. [. . . ] Houd voor het veranderen van de wektijd de wektoets ingedrukt totdat met de toetsen , , uren" en , , minuten" de gewenste wektijd is ingesteld. Zet de schakelaar ALARM Aan/Uit op "OFF" om de wekker helemaal uit te schakelen. Druk voor het instellen van de volle uren de tijdinstellingstoets en tegelijkertijd de toets voor de uurinstelling in totdat de gewenste tijd op het display wordt weergegeven. Druk voor het instellen van de minuten de tijdinstellingstoets en tegelijkertijd de toets voor de minuteninstelling in totdat de gewenste minuut op het display wordt weergegeven. Voor de juiste weergave van de tijd op muur of plafond moet u het projectie-element naar voor draaien en moet het vertrek donker genoeg zijn. 1 x voor de LCD-klok (dit vakje draagt het opschrift , , CLOCK USE") Iedere verbruiker is wettelijk verplicht, alle oude batterijen en accu's af te geven bij het gemeentelijke milieupark of bij de handelaar. [. . . ] Voor de vereiste afvoerwijze voor het apparaat verwijzen wij naar de desbetreffend van toepassing zijnde voorschriften. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EBENCH KH 2229 PROJECTION CLOCK RADIO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EBENCH KH 2229 PROJECTION CLOCK RADIO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag